Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Hvordan lage en rask bil

Siden andre bil, har designerne forsøkt å gjøre den grunnleggende fire-hjuls kjøretøy bedre enn den forrige modellen. Designe en rask bil er ikke så enkelt som å installere en heftig motor, deretter mose på gasspedalen. For virkelig å få høye hastigheter, må utformingen redegjøre for vekt, aerodynamikk og makt. Du trenger
Drafting papir
Skrive instrumenter
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
designe en Concept Car
en

Fram til slutten av 1970-tallet, biler ble designet av utkast ingeniører, ikke maskiner. Designeren vil utarbeide et konsept, sette det inn i leire form, trene dimensjonene, og deretter bygge en prototype. I dag er hele kreative prosessen gjøres av datamaskiner Siden de fleste biler er bygd for økonomi fremfor hastighet, datamaskiner redusere avfall der det er mulig. Dette kan gjøre en nyttig, økonomisk bil, men ikke opphisse så mye som et håndlaftet, rask bil.
2

En virkelig rask tur vil ha en svært lav luftmotstand. Luftmotstand er mengden av luft som er presset mot ved bilen som den er drevet nedover veien. Store, flate overflater har en høy luftmotstand, mens glatte, avrundede de la luften passere rundt dem. "Top Gun" biler som er i stand til å overstige 140 miles per time må være aerodynamisk. Designe en bil med avrundede kurver, og en minimal mengde luft kuler eller andre stilige men ineffektiv add-ons. Pass på å se på formen på hjulet brønner, som hjul og dekk vil føre dra hvis de er for store eller har for stor åpning.
3

Air displacement er en viktig faktor, men ikke på langt nær så mye som vekten. En tung bil, bygget av metall og jern, vil ta mer makt til å presse enn en lys bil laget av glassfiber og aluminium. Ta hvert materiale og sikre at det er så lett som mulig og samtidig beholde sin styrke. Hjul, ramme, seter og motor er noen av de tyngre komponentene som produsentene ser på å redusere vekten. Legge til aerodynamikk av et kjøretøy er høyden fra bakken. Jo lavere en bil er til fortau, er mindre forstyrret bilens "konvolutt" mens i bevegelse. Luft under bilen kan faktisk føre til at det å opptre som en vinge og bli luftbårne ved hastigheter over 100 mph.
4

Etter en kroppsfasong er valgt og materialer er valgt for styrke og vekt, effekt og maskinvare kan være utformet. Mens elektrisk-drevne biler er raskere enn bensin biler, kan deres mangel på utvalg være en hindring. Hvis bilen er å utføre testing hastighet for en kort tid, da et stort kraftanlegg ville fungere. Skulle bilen trenger for å holde vedvarende hastigheter, må en balanse mellom kraft og økonomi være priset inn i designen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-vehicles/91583.html

Previous:
Next:

konseptbiler