Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Slik konverterer din sykkel inn i en Moped

Gjør din 26 "sykkel (dvs sittet i garasjen), motorisert. En av mine kolleger spurte meg om å hjelpe ham med dette prosjektet. Med disse vanvittige gasspriser, er det tid for vi publikum til å begynne å bytte til alternative transportmidler. Dette er virkelig verdt prisen. Du trenger:
grunnleggende verktøy
Skrutrekkere, justerbare skiftenøkler, stikkontakter, hammer, slag, etc.
Fett, olje
gummi slangen
en trang for å gå.

Vis mer Instruksjoner
en p Det er mye informasjon på denne oppgaven, så jeg vil gi deg mest grunnleggende her og vil knytte deg til mer definitive nettsteder.Det 's to størrelser av motoren for å velge fra. 40cc, ($ 179,00) og 80 cc ($ 179,95) De er på salg akkurat nå. (På den tiden denne artikkelen ble skrevet)
2

Disse motorene er enkelt sylinder, luftkjølt, 2-takts. Du blander olje og gass mye som en luke eaters drivstoff. Når du får din kit, sørg for at sykkelen din har nok plass til å sitte motoren på rammen. Fra seterøret, trenger du 14 "-15" og 5 "for bredde. Disse gassmotorer ta mer plass enn Electric, eller batteri operert seg.
3

Når du mottar din kit, Open, og legge ut alle delene, slik at de ikke får tapt. Du kan starte med noe enkelt som å installere gasstanken. Du må installere petcock på tanken, og choke og forgasser er ganske selvforklarende. Pass på å sette forgasseren i riktig posisjon. Tanken og gass linjeskift nedover i carb.
4

Når du monterer motor til rammen, ikke glem å sette gummi i områdene mellom de fleste av delene. Sørg for at du får det godt og stramt. Gummien bidrar til å beskytte din sykkel, og bidra med noe av vibrasjonen.
5

Du installerer gass, clutch og dødmannsknapp, (det hele kommer sammen) til styret. Ledningene er veldig enkelt, så vel, det er to ledninger du kobler, de er fargekodet, du bare matche dem.
6 p Det er bare én måte å sette tannhjulet på. Jeg fant kjeden å være den vanskeligste. Fordi du må finne kjedelåsen og punch det gjennom, du kan ta det et sted å sveise den hvis du har en hard tid. Lyddemperen blir veldig veldig varmt, så sørg for at den er ute av veien.
7

Når du får alt alle satt sammen, du får på sykkelen din, starte peddling, pop clutch og Ta Da. Du har en motorisert sykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-vehicles/91581.html

Previous: No
Next:

konseptbiler