Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Hvordan Design en bil for Fun

Bil designere har en kreativ jobb. Du også kan bli kreativ når det gjelder å utforme et fantasy bil. Hva er best når du bestemmer deg for å lage et design er hvor urealistisk det kan være. Satt i hver drøm du noen gang hatt når du designe en bil for moro skyld. Ikke bekymre deg om det er en bil som faktisk kunne bli bygget eller om teknologien er avansert nok til å gjøre det arbeidet. Instruksjoner
en

Tegn omrisset av bilen. Skissen bør bestå av ytterkantene av bilen. Tenk på hvordan du vil at en bil skal lete og hva slags former er behagelig for deg. Du ønsker kanskje en bil med mange kurver, eller din smak kan kjøre mer mot en strømlinje kjøretøy eller en boxier stil. Bilen kan selv ha avtagbare vinger hvis du vil at det skal tjene et dobbelt formål.
2

Legg dører, vinduer og hjul til omrisset av bilen. Siden dette er en konseptbil, kan du la noen av elementene ut som du ønsker. Kanskje bilen ikke vil ha dører, eller kanskje det vil flyte på luft så det vil ikke trenge dekk. Flytt vinduer og dører rundt på bilen din til du er fornøyd med plasseringen deres.
3

Sett detaljer inn i bilen som et ratt eller bilseter. Legge til detaljer til hjulene hvis du ønsker at de skal se ut som de ble skreddersydde, eller kanskje du foretrekker å forlate dem og fokusere på å legge en spoiler eller hette ornamenter. Skyggelegge bilseter å gi inntrykk av stoffet.
4

Design en bil for moro ved å male det med hvilken som helst farge, og på noen måte du ønsker. Bruk blyant til å skyggelegge i bilen. Du kan også velge å bruke fargeblyanter og markører for å lage en ny farge til bilen din. Bilen trenger ikke å være en farge, enten. Male toppen én farge og bunn annen. Fade én farge til en annen for en mer edgy preg. Siden dette er din drøm, kan du selv lage en bil som skifter farge med et trykk på en knapp.
5

Sketch grafikk på bilen din design. Grafikk kan forbedre den bilen du har gjort ved å fremheve sin form, eller de kan hjelpe slå en vanlig bil inn i en hai eller en mur av din favoritt by. Bruk grafikk til å designe en bil som er personlig for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-vehicles/91582.html

Previous:
Next:

konseptbiler