Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Hvordan registrere Off road-kjøretøy

I mange stater, til lovlig operere en Off-Road/Off-Highway kjøretøy (OHV) på offentlige landområder eller rekreasjonsområder, vil du trenge et klistremerke festet til kjøretøyet. Noen stater, som Texas, bare krever at du kjøper en klistremerkesettet fra forhandleren eller motorvogn kontor og fest den til baksiden av kjøretøyet. Ingen papirer er nødvendig for å faktisk registrere OHV. Andre stater, som California, krever at kjøretøyet være registrert hos DMV og verifisert av en representant. Når bekreftet, vil du få en registrering klistremerke til å feste på kjøretøyet. Instruksjoner
en

Tow off-road kjøretøy til en lokal avdeling av motorkjøretøyer kontoret. Dette er ikke nødvendig i alle stater, så sjekk med din statens DMV for å se om dette er nødvendig.
2

Fullfør et registreringsskjema. Skriv inn navn og adresse til den registrerte eieren samt merke og modell, VIN og kilometerstand på bilen.
3

Show bevis på forsikring, hvis det er nødvendig. Ikke alle stater krever forsikring på OHVs. I New York, men du må ha et minimum $ 10.000 i skade på eiendom dekning, $ 50 000 /$ 100 000 for døden dekning, og $ 25 000 /$ 50 000 for personskade.
4

Gi produsentens Certificate of Origin sluttet å forhandleren eller en bekreftet kopi av fabrikken fakturaen til forhandleren, og regningen for salg fra forhandleren til deg. Hvis du har kjøpt fra en privat eier, viser en godkjent tittel og bill of sale. Også legitimere din (f.eks offentlig utstedt førerkort).
5

Vis DMV representant eller annen fullmektig off-road kjøretøy for å kontrollere VIN. Dette trinnet er bare nødvendig i stater hvor du må bringe OHV til kontoret.
6

Betal merverdiavgift og avgifter for å registrere off-road kjøretøy. Gebyrene varierer per stat og kjøretøy.
7

Fest registreringsoblat utstedt etter alle papirene er ferdig til OHV plate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-vehicles/91592.html

Previous:
Next:

konseptbiler