Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Mitsubishi D3250 Specs

Mitsubishi D3250 var en traktor produsert av Mitsubishi Motors. Mitsubishi ingeniører økte D3250 sin akselavstand flere inches, som gjorde fans av store traktorer ivrige til å håndtere denne kraftige maskinen. Mitsubishi D3250 brakt innovasjon samt topp spesifikasjoner og hjalp bøndene pløye felt, hale store objekter og utføre utallige andre oppgaver. Historie og Design

Mitsubishi D3250 ble produsert i Japan og ble produsert i et 4x4 mekanisk forhjulsdrift og firehjulsdrift. Mitsubishi hadde ønsket å forbedre den første generasjon modeller av sine traktorer, og selskapets ingeniører brukte en standard motor-wheel design for Mitsubishi D3250, med motoren plassert på et skjevt vinklet på traktoren.

Mål

Mitsubishi D3250 sto rundt 6 meter høy. Den hadde en 60,2-tommers akselavstand og en bredde på 70,6 inches. Traktoren veide 2,500 pounds, i henhold til traktoren data til hjemmesiden. Fronten dekk målt i underkant av 3 meter og bakhjulene målt 6 meter.
Chassis og Eksteriør

Mitsubishi Traktor D3250 satt på en stein- solid stålramme, som ga kapasitet for firehjulstrekk. Denne traktoren hadde forhjulsoppheng som var svært lik John Deere, Kubota, Ford og Massey Ferguson traktorer. En radiator grill, heavy-duty clutch og ulike dekkdimensjoner var valgfritt.
Motor, girkasse og ytelse

Mitsubishi D3250 hadde en firesylindret dieselmotor og kjennetegnet en fire-trinns girkasse som ligger direkte under motoren. Traktoren leveres 37 hestekrefter, som var nok strøm til å frakte varer to ganger sin størrelse.
Gass kjørelengde og driftskostnader

Mitsubishi D3250 var en gass-guzzler forhold til andre traktorer av 1980-tallet. Det pleide diesel bensin og hadde en 5,8-liters gasstank. Når drevet på felt, fikk traktoren 11 mpg. Da den ble introdusert i 1980, solgte Mitsubishi D3250 for rundt $ 8000.
Sikkerhet Funksjoner og vedlegg

Mitsubishi D3250 hatt en rekke sikkerhetsfunksjoner, inklusive kjede vakter og et kraftuttak (PTO) skjold, som beskyttet drivere fra eksponering til motorens varme og bidro til at klær eller kroppsdeler fra å bli fanget i traktoren. Den D3250 hadde også en jern ramme bunnen som ble re-håndheves med stål for å beskytte fører og passasjerer fra flygende vrakrester mens traktoren ble opererer. Ekstra tilbehør var tilgjengelige som alternativer, inkludert en snøfreser, front-end loader og graver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-vehicles/91597.html

Previous:
Next:

konseptbiler