Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

DIY Electric Cart

Mange folk begrenset til rullestoler og hjul-om elektriske vogner tenke på de stedene de kan ikke gå på grunn av begrensninger på enhetene som er tilgjengelige på markedet. Om hjulene er utilstrekkelig for alt annet enn glatte gangveier, eller er for lite strøm til å klatre bakker, eller tyngdepunktet er for høy til å overleve enda en liten vipp sidelengs, blir brukeren holdt alltid å huske på deres begrenset bevegelighet. Imidlertid kan en elektrisk handlevogn gå der andre ikke kan, og åpner fantastiske nye horisonter til de som lengter etter å utforske dem. Power Design Strategy

Handlevognen bruker standard kontinuerlig drift 115 Volt AC elektriske apparater motorer sammen med dyp trekke marine batterier, og en DC til AC inverter. Denne strategien gir mange fordeler. Først motorene er vanlig og rikelig og deres kostnader reflekterer disse egenskapene. De er også pålitelig og enkel å administrere med on-off-funksjon. Sekund, leverer avansert inverter teknologi høy effektivitet i kraft konvertering til å gå sammen med effektiviteten av moderne AC-motorer.

Slutt, dypt trekker marine batterier gir store mengder DC strøm for lengre perioder av gangen for en beskjeden pris . Hver bakhjulet har sin egen 1/3-horsepower AC motor gjennom to trinn i COG-belte reduksjonen omfatter en endelig 30:1 reduksjon. Dette gjør differensial hastighet for svinger. Mens vogna er ingen speedster, det er ikke intensjonen - det er om stedene denne vognen kan gå. En hendig elektrisk bruk meter også forteller driverne de nærmer batteriene 'halvveis kostnad punktet, slik at de kan snu for hjem.
Chassis og Wheel Strategi

Handlevognen bruker betydelige ATV trekkraft hjul som er 22-inches høy, med 11-inches bred, på 8-tommers stålfelger. Disse er på et svært bredt 42-tommers bakre spor, sammen med en trehjulssykkel forhjulet konfigurasjon. Forhjulet er seks meter foran bakhjulene å styrke stabiliteten som den brede bakre spor, sammen med en ekstremt lavt tyngdepunkt tross for nesten en fot av bakkeklaring. En drevet ror-type marine sete med armlener stiger til å ta på sjåføren, samt stiger igjen å la dem gå av. Et flertall av bilens vekt er konsentrert på bakhjulene for å gi kompromissløs trekkraft og mobilitet.

Steering er gjennomført gjennom komfort styret, og du kan bryte ved å kutte strøm-slippe lett-håndtak. Hastigheten har to innstillinger - døde gjennomgå for parkering, og skingrende tur, på omtrent fire miles per time. Den kraftige, gå hvor som helst trekkraft, store hjul, langt hold og er perfekt for å ta kjæledyr for en givende tur ned en gårdsvei, eller på tvers av grasmark. De to marine batterier er montert rett bak bakakselen.
Construction

tricycle-stil space frame er først og fremst to-tommers stål firkantrør stick- sveiset på alle sider av de firkantede ledd. Den faste akselen er solid ¾ tommers vann herdet shafting lager. Dette gjør at 4-bolts nav for bakhjulene skal bushed med oilite lagrene med en 1-tommers OD. De sekundære drevet COG tannhjulene er sveiset til stål hjulmuttere. Forhjulet er en standard torv-dekk hjul med kulelager. Den er montert på en gaffel fabrikkert fra 1-tommers-by-2-tommers stål rektangel rør, dreibar på forsiden av plassen rammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-vehicles/91589.html

Previous:
Next:

konseptbiler