Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Hjemmelaget Tre Wheel Car

Folk fascinert av vendinger i transport vil gjøre nesten hva som helst for å få en tur i noe nytt. En hjemmelaget trehjuls bil er et perfekt eksempel på den typen kreativitet som vekker oppsikt på lokale bil show og messer. Den fremre enden minner om et jetfly. Foruten å være funksjonelt, er det også allsidig - det kan lett bli konvertert i vinter til en to-seters makt kjelke med den enkle tillegg av et snowboard under forhjulet. Funksjonell Strategi

Denne toseters liten bil tar nytte av et lavt tyngdepunkt for å legge stabilitet til grunnleggende tre-hjuls design. De tre-hjuls bil sysselsetter også en single-pumpe-to motor hydrostatisk drift drevet av en bakmontert 6 1/2 hk fire-takts bensinmotor. Den klatrer lett åser og kan oppnå omtrent 26 miles per time. Bunnen består av fire behandlet 2-tommers med 6-tommers tre pigger på kanten, blir de to midterste seg bundet sammen og omsluttet med en 19/32-inch tykk OSB 4-fot med 8-fots ark. Bunnen er dekket, ribbet vinyl plast garasje gulvbelegg. Den øverste organ, hette og frontruten er en front-hengslet ett stykke clamshell design som kan vippes forover 90 grader for enkel sitteplasser tilgang. Marine-grade bøtteseter med armene gir komfort og stabilitet. Bilen inkluderer en full veltebøyle for å beskytte passasjerer, samt å gi en stopper for det konvertible bimini top.
Bilder Major Komponenter

Store drivkomponenter inkluderer motoren, belte-drevet pumpe, oljereservoar, en hydraulisk motor på hvert bakhjul, tre 215/60-8 høyhastighets fire-bolt trailer dekk på hjul, og to tastet fire-bolt flenser å montere dem til bakhjulet motorer. Forhjulsakselen er 1-tommers diameter av 14 inches bredt med sin egen 4-bolt flens. Forhjulet er et vendepunkt-gaffel design med en enkelt mini-disc brems. Den fremre dekslet er laget av 19/32-inch tykk OSB vindsperre tilgjengelig i fire-fots ved åtte-fots ark. Det er formet som fronten på en hydroplane ved å kutte OSB inn koniske lamellene og festing på halv decagon-formede ribber med en flat segment på toppen. I motsetning til den ribbet bunnen, er den grå vinyl gulvbelegg installert glatte siden ut på toppen.
Frame

Rammen er 10 fot lang med 42 inches bred . De to midterste to og seks tapper er limt side-ved-side med hverandre. De vil skille de to passasjerene. Før vinyl påføres til bunnen av bilen, 3-cm brede strimler av 16-gauge galvaniserte stålbånd skal skrus gjennom OSB i 2-av-6s ved en-fots intervaller. Dette designet inkluderer joystick styring med en enkel justerbar gass.
Drivverk

Bruk en ettgreps justerbar soft-stop hydrauliske ventil for å modulere begge motorene. Motorene vil selv avgjøre differensial funksjoner i svinger. Bakhjulsoppheng bør være dobbelt etterfølgende arm med spiralfjærer og en enkelt automotive gassfylte i sentrum av akselen linje. Forhjulsoppheng bør finne et enkelt kort coil spring rett på gaffel pivot akselen mellom gaffelen og rammen med to UHMW trykkskivene alternerer med tre stålskiver på pivot.
Testing

Denne bilen tar litt trening på grunn av responsen sin. Bakre bremsing oppnås ved ganske enkelt å frigjøre den fjærbelastede hydrostatisk kontrollhåndtak litt om gangen. La det snap shut vil låse begge bakhjulene stramt, danner som en parkeringsbrems funksjon. Den hjemmelagde trehjuls bil vil tiltrekke seg mye oppmerksomhet med sitt futuristiske utseende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-vehicles/91587.html

Previous:
Next: No

konseptbiler