Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Hvordan Sammenlign Electric and Gas Horsepower Motors

Sammenligningen av elektrisk og gass hestekrefter motorer kan tilby noen interessante innblikk. Mye av sammenligningen kommer egentlig ned til et spørsmål om personlig valg. Begge har fordeler og ulemper i forhold objektivt, og det er heller ikke en hands-down vinneren over hele linja. Noen tout den elektriske motoren som roligere og mer effektive, mens andre foretrekker gassdrevne motorer for å ha mer makt og etterbehandling jobber raskere. I virkeligheten, det avhenger av programmet. Instruksjoner
en

Tenk jobben du spør motoren å gjøre. Match jobben til motoren. For eksempel kutte ned store trær er mer enn sannsynlig ikke en jobb for en elektrisk motor. Elektriske motorer er ikke brukt på store motorsager på grunn av kraften som kreves for lengre, sammenhengende perioder. Batteripakker har ikke blitt utviklet som vil produsere den slags makt. På den annen side, klipping av hekker, avhengig av størrelse og antall, kan være den ideelle programmet for en elektrisk hekksaks, på grunn av den forholdsvis lys plikt og tilgjengeligheten av dråpe ledningen tilgang.
2 Lad eller fyll -up er de to nye auto trender.

Ta hensyn til drivstoff kilde og mobilitet. Planlegger å bruke elektrisk drevne motorer hvor det er krafttilgang. (Huske å holde batteripakker belastet kan være en utfordring.)
3

Gjør bestemmelser for transport og lagring av bensin og /eller bensin og olje blandinger hvis du har tenkt til å stole på gassdrevne motorer . Forbered deg trygg hale ved å tømme ut en plass i seng av lastebilen din og bruke strikk ledninger å knytte gassbeholder sikkert til lastebil for å hindre søl. Sikre et lagringssted som er beskyttet mot vått vær. Unngå lagring av bensin og blandinger av den i godt isolerte leveområder og rundt åpen flamme eller høy varme.
4 Dette viftemotor er et eksempel på effektiviteten av elektriske motorer.

Tenk drivstoffeffektivitet av hver motor. Stol på en elektrisk motor hvis den jobben du har i tankene krever rask, umiddelbar akselerasjon. Velger å bruke en gass motor hvis jobben kan få gjort venter på motorens dreiemoment for å bygge en pålitelig brukbare hastighet.
5

sammenligne forskjellen mellom å trykke på avtrekkeren på en elektrisk sirkelsag til å trykke ned på gasspedalen på en firesylindret bil går opp en bratt bakke. Legg merke til at elektrisk sag akselerasjon og dreiemoment er umiddelbart tilgjengelig, mens det firesylindret bensinmotor vil bruke mesteparten av sitt drivstoff oppnå hastigheten fra 0 miles per time til 35 miles per time. Ja, jobbene er meget forskjellige med helt forskjellige krav til drivstoff.
6 oppladningstider stasjoner for biler er fortsatt noe knappe.

Husk at elektriske hestekrefter er direkte relatert til spenning. Øke den elektriske motorens spenning, hvis du ønsker å øke motorens hestekrefter. Størrelse den elektriske motoren større enn forventet spenning /hestekrefter nødvendig, siden undersized elektriske motorer har en høyere fatal overopphetes rente enn sine bensin kolleger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-vehicles/91595.html

Previous:
Next:

konseptbiler