Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Hvordan utforme en Audi

Tegninger av Audi-modeller har endret både drastisk og på subtile måter enn sin produksjon år. Designe din egen Audi konseptbilen kan gjøres ved å tegne den ut, lage en digital versjon, eller støpe en leire-modell. I hvilken grad du oppfyller Audi design standarder er helt opp til deg. Noen Audi-modeller, for eksempel A4, har beholdt noen prinsipielle design egenskaper, fire dører og mid-size i dette tilfellet mellom alle generasjoner av produksjon. Du trenger
Pencil set
Skisse pad 3D modellering programvare
Clay blokk
Rett barberhøvel
Vis flere instruksjoner
en

Tegn en skisse av din Audi design på papir ved hjelp av et sett med blyanter. Draft over bilens fremre og bakre ende, så vel som dens side, og minst et vinklet perspektiv. Merk dimensjonene av bilens kroppen etter at du har utarbeidet de ulike visningene. Dette vil lede etableringen av en digital modell samt en leire-modell, noe som gir best perspektiv i ditt konsept design.
2

Lag en digital modell av din Audi Design ved hjelp av tegning og modellering programvare som Adobe Photoshop, Autodesk, og Bryce. Disse programmene lar deg lage digitale modeller av design. Du er i stand til å angi dimensjonene på bilen og manipulere kroppen paneler, samt visningsvinkel av den digitale modellen. Du kan gjenskape håndskisser du opprettet i trinn 1, eller du kan prøve å lage en 3D digital modell som er basert off av håndskisser.
3

Whittle bort på en blokk med leire hjelp av en rett barberblad. Skjær bort på blokk med leire til du er i stand til å trekke bilens primære design linjer. Som omrisset av designkonseptet kommer ut av leire, klippe av overskytende biter av leire og bruk hendene til å manipulere leire som trengs for å skape vinkler og inntrykk i formen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-vehicles/91603.html

Previous:
Next:

konseptbiler