Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Valve Angle skjæreverktøy

En ventil vinkel skjærende verktøy brukes for maskin ventilseter. Den har en drivende system som gir roterende bevegelse, så vel som vertikal bevegelse for maskinerings-hode styres av en system kontroller. Den maskinering hode består av et tannhjul mating-driving montering og en universell kappeskiven. Den pinion fôr styrer en cutting radius som maskinering hodet roterer. Verktøyet benytter en dybdemåler å fastslå avstanden mellom en ventil sete og verktøyet-skjærebladet. Den dybdeanlegget er elektrisk forbundet med et datastyrt system kontroll. Valve Angle Cutting Tool Funksjoner

En ventil vinkel skjærende verktøy har en rekke funksjonelle funksjoner. De omfatter concentricity, allsidig og rollover ligaen. Den har også en multi vinkel sitteplasser skjæring fleksibilitet og er lett i vekt. Den har justerbar hastighet spindel og fleksible kantete tilt evner. Disse funksjonene, sammen med en datastyrt system kontroll, gjør det enkelt å bruke verktøyet.
Allsidig Rollover ligaen

En ventil vinkel skjærende verktøy har en rask lasting evne med enkel tilgang til alle sider av et arbeidsstykke. Den har en micro justerbar funksjon gjennom datastyrt kontrollsystem som gir en 360-graders rollover ligaen. Dette gjør det mulig å kutte ut fine vinkler.
Multi-skråsete Cutting

En ventil vinkel skjærende verktøy er i stand til å skjære gjennom ulike materialer ved hjelp av en programmerbar kontrollsystem. Dette gir presisjon i vinkel-seters skjæring. En finkornet karbid sete skjæring benyttes for enkel presisjon. Dette letter å skjære gjennom enkle vinkler, flere vinkler, kurver og radius former.
Fleksibel Hjørne Tilt

En ventil vinkel skjærende verktøy har en fleksibel kantete tilt. Den inneholder en datastyrt spindel som kan vippes opptil 15 grader fra de vertikale tilbøyeligheter på begge ender. Dette gir enkel justering på alle ventil topplokk og skjæring av hver sitteplass til eksakte målinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-vehicles/91598.html

Previous:
Next:

konseptbiler