Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

EZ Locker Installasjon

EZ skap er en nyttig etter-markedet add-on for kjøretøy. De forbedrer veigrep og dreiemoment ved å opprettholde hjul i en konstant drive-modus mens imøtekommende for ulike hjulet hastighet. Kjøretøy operatører som kjører over gjørme, grus og andre tøft terreng få et løft i trekkraft og kjøretøyets ytelse med en EZ locker. Istedenfor å kjøpe en masse penger for å ha en mekaniker gjøre det, kan du installere EZ locker selv. Du trenger
skrutrekker
skiftenøkler
Jack
Vis flere instruksjoner
en

Jack opp bilen og fjerne hjulene.

2

Fjern spindler, kalipere og lockout fra forakselen. Spindlene er de roterende sylindriske deler. Målepunktene, som er plassert under spindler, er X-formet metalliske stykker - som regel er det to, men det avhenger av kjøretøyet. De Låsingen er flat og korte og er festet til undersiden av målepunktene. Bruk en fastnøkkel til å løsne boltene som holder spindler på plass, deretter en mindre fastnøkkel til å skru fra hverandre og skille lockout og kalipere.
3

Skyv den første C-klippet under skaftet av ringen utstyr for forakselen til den låses på plass. Den C-klemmen er en metallisk del som er formet som en bokstav C. ringdrevet er den største av de aksel-tannhjul, og har en aksel som stikker ut fra den. Styr den med hånden din over denne akselen, der akselen møter gear, før den glir på plass. C formen hjelper klemme det på akselen.
4

Line opp EZ locker splines, som er de ensartede rygger du vil se på åpningen av EZ locker, med pinion gear, eller mindre aksel gear. Med andre ord, passer du på spline rygger med tennene på gear. Dette er hvordan EZ locker fungerer i sync med aksel. Veilede dem til justering ved hjelp av en skrutrekker om nødvendig.
5

Fest våren med skiftenøkkelen til side av EZ locker som er motsatt kilene. Trekk ut metall klaff på denne siden, setter våren i området som dekkes av klaffen, la klaffen tett mot fjæren, og deretter bruke fastnøkkel til å skru ned bolten på klaffen. Som du stramme klaff, våren vil spole inne i EZ locker.
6

Bruk det andre C-klipp for å forankre EZ locker til høyre navhylse. Den høyre navhylse er en lang sylindrisk gjenstand som løper under og vinkelrett på tannhjul. Den andre C-klipp er allerede festet til EZ locker, fest den til navhylse ved å lede den med hånden over akselen før det er på plass som du gjorde i trinn 3
7 <. p> Fest spindlene, kalipere og lockout ved reattaching boltene i omvendt rekkefølge. Skift hjul og dekk. Senk bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78265.html

Previous:
Next: No

kjøpe bil på nettet