Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan kjøpe en Honda V Tech Engine

VTEC står for "variable ventiltider og løft elektronisk kontroll" og refererer til en unik motor design laget av Honda Motor Company. En normal motor har ett av to valg: kraft og drivstofføkonomi. Honda VTEC-motoren gjør en blanding av begge disse valgene i en motor. Det oppnår dette ved hjelp av en spesiell kamaksel med to sett med kamnesene. De lave lapp cams tilbyr god drivstofføkonomi ved lave turtall. Når VTEC engasjerer, beveger en pin som aktiveres av oljetrykk cam profilen til de høye lapp cams for økt effekt. Instruksjoner
en

Sjekk lokale Skraphandlere. Avhengig av hvor du bor, kan du være i stand til å finne et havarert Honda utstyrt med en VTEC-motor.
2

Handle på nettet. Selv om denne metoden kan være noe upålitelig, er det flere Internett-baserte leverandører som har gjort et navn for seg selv. Hmotors er en slik butikk med et solid omdømme. Det importerer også motorer direkte fra Japan.
3

Sjekk motoren for å være sikker på at det har vært lekkasje-testet og at alle sensorene fungerer som normalt. En lekkasje-down test sikrer at det er optimal kompresjon i motoren og at den ikke er skadet.
4

Kjøp medfølgende komponenter. Du kan ofte spare penger buy kjøpe motor, girkasse, motorfester og skift sammenhengene som en pakket sett. Siden du vil trenge alle disse komponentene uansett, kan du være bedre å kjøpe dem sammen. Skraphandlere og nettbutikker som selger enkelte motorer kan og vil noen ganger kreve mer penger for hver enkelt komponent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78174.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet