Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan å lease en bil Online

Leasing en ny bil er enklere enn noen gang i dag. Med et mangfold av online ressurser for å finne ut en bil faktura pris, penger faktor (renten betalt på en leieavtale), restverdi og hva bilen er å selge for i ditt område, kan du være trygg på at du kan få en god avtale alt fra komfort til ditt hjem eller kontor. Bare fylle ut noen skjemaer på nettet, og du skal kjøre din nye leide bilen på kort tid. Du trenger
Computer
Internett
Vis flere Instruksjoner
Hvordan å lease din nye bil online
en

Forskning bilen som du er interessert i. Sjekk for tilgjengelige fargekombinasjoner, opsjoner, trim nivåer og forskjellige motor som er tilgjengelige for den nye leieavtalen for å se hva som passer best til dine behov.
2

Finn ut biler MSRP og faktura pris. Starter du forhandle på fakturaen pris (dette giverens kostnad på bilen), og jobbe opp derfra. Aldri starte på MSRP pris, med mindre du har å gjøre med en svært lav produksjon modell.
3

Få pengene faktor, restverdi og eventuelle kontanter insentiver tilgjengelig for den bilen du er og interessert i leasing. Du kan bruke denne informasjonen til å beregne leieavtalen på egen hånd for å sikre at du får en god avtale. Bruk en leieavtale kalkulator som den tilgjengelig på http://www.edmunds.com å beregne din lease pris.
4

Send ut flere e-poster til Internet Sales Managers i forhandlere i ditt område. Vær spesifikk når e-post dem for et tilbud. Forklar at du kjenner bilens MSRP, faktura pris, penger faktor og restverdi. Fortell dem hvor mange miles per år du trenger, hvor lenge av en leieavtale du vil, og hvor mye penger du er komfortabel med å sette ned på leieavtalen.
5

Tenk alle de sitatene du har mottatt , og velge den beste. Planlegge en dag og tid til å stikke innom forhandleren og plukke opp din nye bil.
6

Spør økonomisjef om det er noen "Planlagt vedlikehold pakker" tilgjengelig for den nye leieavtalen. Forskjellige bil selskaper bruker forskjellige navn for å beskrive det, men spør om det kan være inkludert i lease betaling når du registrerer dine papirer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78199.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet