Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan skjule små riper på en bildør

Som du går om dine daglige aktiviteter, er bilen utsettes for en rekke farer. Andre mennesker kan komme til å skrape bilen som de går forbi, og vandaler kan lage riper eller andre tegn til skade for ingen grunn i det hele tatt. For alvorlige riper, må du fylle det skadede området for å matche den omkringliggende maling. Hvis riper er liten, kan du være i stand til å skjule dem lettere. Avhengig av alvorlighetsgraden av skaden, kan dette forbedre bilens utseende før du er klar til å male, eller dette kan også være en permanent løsning. Du trenger
Automotive renere
Rags
Vann
Veldig fin våt /tørr sandpapir (2000-3000 grit)
Dish såpe
Automotive rubbing compound
Polering hjulet ( buffer)
Pusseklut
Sort skokrem
Vis flere instruksjoner
en

undersøke grunnen på nært hold. For små riper, kan malingen på bilen fremdeles være på plass. Hvis du fremdeles kan se malingen under scratch og ikke bart metall eller rust, er skaden sannsynligvis bare i den klare overflatebelegg. Denne type bunnen av er lett å buff ut. Hvis malingen mangler eller bart metall blir utsatt, må du bruke auto body filler for å reparere skaden.
2

Vask det skadede området ved hjelp av en vanlig bil rengjøringsmiddel og vann. Når all smuss og fett er fjernet, tørke ripete området grundig.
3

Gni svart skokrem inn i riper. Vær forsiktig så du ikke la noen skokrem på omkringliggende maling. Den skokrem vil fungere som en guide, hjelpe deg å sand området rundt riper ned til samme nivå som riper. Når all skokrem er slipt vekk, du vet å stoppe sliping.
4

Dypp sandpapir i en bøtte med vann blandet med en liten mengde oppvaskmiddel. Sand området rundt riper. Hold re-fukte papiret mens du arbeider, og sand veldig forsiktig for å blande riper på området.
5

Rengjør slipte området med bil renere når du er ferdig sliper. Tørk overflaten helt før du fortsetter.
6

Påfør en generøs mengde automotive rubbing compound til slipte området. Gni dette materialet inn i bilens overflate ved hjelp av en polering hjul eller buffer.
7

Tørk bort overflødig rubbing compound og avslutt rasping bilen for hånd med en pusseklut til å fullføre prosjektet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78200.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet