Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Den beste måten å kjøpe en bil Online

På grunn av populariteten til Internett for forskning og gjøre forretninger, forhandlere også følge trenden med å selge online. Forhandler varelager er lett tilgjengelig, sammen med bilder av hver bil for salg, slik at kunder kan se inventar uten å gå til partiet. Mange forhandlere selv har en Internett-ansatte på plass for å spesifikt håndtere Internett-kunder. Produsentens nettsider viser også ny-bil alternativer i detalj, sammen med priser og insentiver. Kjøpe på nettet er en problemfri opplevelse. Instruksjoner
en

Velg bilen du ønsker. Gå til en forhandler for å prøvekjøre den modellen du vil om nødvendig. Ellers bekrefter at alle sider av bilen du ønsker er som du ønsker. Bestem offentlige sikkerhet testresultatene (Safercar.gov) og utforske drivstoffeffektivitet (Fueleconomy.gov). Gå til produsentens hjemmeside og bygge en virtuell bil med alle nødvendige alternativer å regne produsentens veiledende priser. Utforsk farger og utstyrsvarianter på produsentens hjemmeside. Når bilen er valgt og opsjoner besluttet, kan du skrive ut bilens detaljert sammendrag. For brukte biler, forskning alternativer, inkludert farger, pakker, nivåer og gjennomsnittlig pris ved å bruke ressursene på bunnen av denne siden.
2

Bekreft tilgjengelighet, pris og plassering. Hvis du kjøper en ny bil, e-post eller ringe noen forhandlere nær hjemmet ditt for å finne ut tilgjengeligheten. Produsentens hjemmeside lister opp alle nåværende incentiver, rabatter og leasing programmer for bilen som du velger. Bekrefte prising med forhandler som har den bilen du ønsker. Bruk Internett kjøretøy rubrikkannonser som Autotrader.com eller Cars.com å finne en brukt bil etter plassering, farge, pris, trim nivå og andre alternativer. Ta kontakt med forhandleren med den bilen du ønsker å bekrefte at bilen er fortsatt for salg. Be om mer detaljerte bilder hvis nødvendig. Bekreft kjørelengde og pris. Skaff kjøretøyet identifikasjonsnummer og skrive ned år, merke, modell og alternativer for å gi til en bank for lån formål. Spør forhandleren representant hvis et depositum kreves mens du sikrer finansiering for å sikre at kjøretøyet ikke er solgt.
3

Sikre et lån eller leasing godkjenning. Søke om et lån med forhandleren eller en finansinstitusjon etter eget valg. Bruk et nettsted søknadsskjema for nasjonale banker eller for en lokal institusjon. Hvis leasing, søke direkte med forhandler. Når du er godkjent, la forhandleren vet umiddelbart. Selv om giveren vil instruere deg videre, forberede seg til å fakse over en kopi av lisensen din slik at giveren kan tilberede dine papirer. Dersom finansiering utenfor forhandleren, få sjekken for kjøretøyet beløp og har det gjort ut til hvem forhandleren forteller deg.
4

Gjør en avtale for å plukke opp bilen med forhandleren representant på forhånd . Ta med noen papirer på at giveren krever. Ta med plater og registrering hvis overføringen av platene. Signere alle papirene som kreves av forhandler og overlate sjekken hvis finansiering andre steder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78229.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet