Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan kjøpe en bil Long Distance

Internett gir en måte for folk å søke etter biler i andre stater. Dette er spesielt nyttig for de som er interessert i å kjøpe et bestemt kjøretøy, for eksempel en 1980 Corvette eller en klassisk Buick. Langdistanse kjøpe øker dine muligheter, men du må følge prosedyrer og forholdsregler. Du trenger
tilgang
Auto inspektør
Car rederiet
Vis flere instruksjoner
en

vite hvilken bil du ønsker. Søk på nettet og gjennom noen av de beste bil handel magasiner. Ring en håndfull eiere og finne ut hvorfor de selger bilene sine og hva slags arbeid som er gjort på bilen.
2

Spør alle bileiere til å sende et bilde av bilen sin via e-post eller per post hvis det ikke er noen elektroniske bilde. Be om at de faks eller mail kopier av tittelen, registrering og eventuelle reparasjonskostnader kvitteringer, hvis tilgjengelig. Start med å begrense ned ditt valg til to eller tre. Ringe eierne tilbake og diskutere eventuelle bekymringer. Diskutere eventuelle problemer som angår deg. Spør bileiere om manualer eller spesielle deler som stereoanlegg eller dekk. Vurdere alle dine siste tilgjengelige valg, og deretter bestemme hvilken bil du vil kjøpe.
3

Se bilen selv eller få den levert. Ring auto body butikker i nærheten av bilens eier. Leie noen til å inspisere bilen, enten du reiser for å få bilen eller ikke. Finn rederier hvis du trenger bilen sendt til deg. Forstå at den vinteren priser er som regel rimeligere. Leie et rederi til å sende bilen.
4

Få en kopi av auto inspektør notater. La eieren vente noen dager etter å fortelle dem at du trenger tid til å tenke på bilen. Ring eieren tilbake noen dager senere og forhandle frem en pris, hvis bilen er i forskriftsmessig stand. Send ikke mer enn et innskudd på kr 1000 før bilen blir levert. Betale resten etter at bilen kommer. Gjøre avtaler med Western Union eller annen betaling kilde hvis du besøker markedet. Sluttføre detaljene i transaksjonen og kjøpe bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78215.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet