Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan kjøper jeg en havarert 1997 Mustang?

Enten du er på utkikk etter en deler kjøretøy eller en å gjenoppbygge og kjøre, kan en havarert 1997 Ford Mustang kjøpes gjennom lokale berging selskaper eller på nettet. Finne en 1997 Mustang som har blitt ødelagt krever forske på ulike nettsteder og besøke lokale Skraphandlere. I tillegg, før kjøp av Mustang, sørg for at du undersøker omfanget av skaden for å se om den har en reddet tittel og sørg for at det vil fungere for dine behov (Ref 1). Instruksjoner
en

Besøk lokale Skraphandlere som selger biler eller bildeler. Lokalisere dem gjennom ditt lokale handelskammer eller ved å bla gjennom din lokale telefonkatalogen. Se etter oppføringer i ditt område for junk bilforhandlere eller berging auto forhandlere. Spørre om noen 1997 Mustangs for salg. Også, kjøpe lokale aviser og skanne rubrikkannonser delen oppføringen biler for salg.
2

Søk på nettet etter et havarert 1997 Mustang. Nettsteder som Autotrader.com, Automotix.com og Erepairables.com la deg bruke søkeordet søk. Skriv inn spesifikke detaljer i søkefeltet, inkludert året, modell og gjøre. Skriv også inn din posisjon eller tilstand for en mer målrettet søk.
3

Vis auksjon områder, som Salvageauto, eBay og Forsikring Auto auksjoner, for et havarert 1997 Mustang for salg. Disse nettstedene tilbyr oppføringer av forsikringsselskaper av Mustangs som har blitt utgjorde i vrak.
4

Kontakt eierne av eventuelle Mustang du finne. Skaff kjøretøyet identifikasjonsnummer, detaljer om omfanget av skaden og kilometerstand.
5

Kjøp den havarerte 1997 Mustang ved å betale kontant. Hvis tittelen er berget, vil de fleste långivere ikke gi et lån for kjøretøyet. Derfor kjøpe en Mustang du har råd til å kjøpe direkte.
6

Få en regning for salg og en signert kopi av tittelen når du kjøper Ford Mustang. Sørge for at selgeren utskrifter og skilt hans /hennes navn i det aktuelle området på baksiden av tittelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78240.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet