Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Slik tilpasser en Dodge Charger Online

The Dodge Charger er en tidløs klassiker som kan tilpasses på nettet. Bygg din egen lader på nettet betyr at du kan legge til funksjoner og deler som ikke kommer standard på bilen. Du kan også velge farge og alternativene du ønsker. Du trenger
datamaskin med Internett-tilgang
Vis flere instruksjoner
en

Åpne nettleseren og skriv inn "Dodge.com" i adressefeltet. Trykk på "Enter".
2

Venstre-klikk "bygge mitt eget" i menylinjen.
3

Venstre-klikk på Charger Bildet under "Biler" overskriften.
4

Venstre-klikk på knappen ved siden av "RWD" eller "AWD" for å velge hvilken type stasjon. RWD indikerer Bakhjulsdrift mens AWD indikerer All Wheel Drive.
5

Venstre-klikk på knappen ved siden av ønsket trim pakken. Trim endringene vil forhåndsvise i høyre side av vinduet.
6

Venstre-klikk på "Next"-knappen.
7

Venstre-klikk de fargede rutene i henhold til "Utvendig Colors" for å forhåndsvise og velge en av de utvendig fargevalg. Fargene vil forhåndsvise på bildet av Dodge Charger direkte over farge firkanter.
8

Venstre-klikk de fargede rutene under "Interiør Colors" for å forhåndsvise og velge en farge for interiøret i ditt laderen. Fargene vil forhåndsvise på bildet av setet rett over fargen torget.
9

Venstre-klikk på "Next"-knappen for å fortsette.
10

Venstre- Klikk i boksen ved siden av alternativene du vil ha med på din Dodge Charger. Røde boksene indikerer alternativer som allerede er inkludert. Grå boksene indikerer at du må endre Trim Package for å få disse alternativene. Hvite boksene indikerte alternativer som ikke er valgt. Hvis du trenger å endre Trim Package, venstreklikk på "Back"-knappen to ganger.
11

Venstre-klikk på "Next"-knappen. Du er nå på "Summary & Print"-kategorien. Se den komplette listen over spesifikasjoner for den tilpassede Dodge Charger og et pristilbud. Finn en forhandler nær deg ved å skrive inn ditt postnummer i feltet til høyre. Venstre-klikk "Skriv ut sammendrag" oppe i høyre hjørne for å skrive ut informasjon om dine tilpasninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78223.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet