Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan å sammenligne priser på Automobile Transport

Automobile transportselskaper bistå i å flytte biler over hele landet. Tjenesten er nyttig når en bil er kjøpt utenfor kjøperens umiddelbare område eller når enkeltpersoner og bedrifter omplassering til fjerne byer. Søker etter den laveste prisen er bare en god strategi hvis forsiktige sammenligninger er gjort for å finne ut hva som er inkludert i prisen. Pris

En lavere pris kan kreve ytterligere tjenester kjøpes for transport. En lavere prisen reflekterer også en åpen transport hvor bilen er utsatt for elementene og veien rusk. Hvis forsikring er inkludert i prisen, evaluere dekningen begrensninger. Noen klassiske og samleren biler kan ikke dekkes til sin fulle verdi.
Levering

Sammenligne om levering dør-til-dør eller hvis bilen er droppet av på et sentralt sted i byen. Hvis bilen må hentes, faktor i de økonomiske og tidsmessige kostnader forbundet med å gå å plukke opp bilen sammenlignet med dør-til-dør-avgift. Ta hensyn til midlertidige lagring avgifter på drop-off anlegget og etter at selskapet har plukket opp bilen fra den opprinnelige plasseringen.

Ekstrakostnader

gjennomgang transport selskapets retningslinjer. Hvis noe i disse retningslinjene er uakseptabelt, ikke forvent bedre vilkår på kontrakten. Gjennomgå selskapets retningslinjer om avbestillinger og avgifter involvert. Ved gjennomgang av estimater, se etter ekstra gebyrer som ikke er nevnt når du snakker med selskapets representant.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78260.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet