Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan velge en ny bil

Kjøpe en ny bil kan virke enkelt i starten, men det er mange hensyn du bør gjøre før de bestemmer seg for et kjøp. Kjøpe en ny bil er en stor investering, og med så mange nye biler på markedet hvert år, prøver å velge riktig redskap for dine behov kan være ganske skremmende hvis du ikke tar en systematisk tilnærming til å velge riktig kjøretøy. Å gjøre en sjekkliste før du får til bilen mye kan hjelpe deg å ta en kvalifisert avgjørelse. Du trenger
Car guide
Vis flere instruksjoner
en

vurdere hvor mye penger du har tilgjengelig til å bruke på en ny bil. Forskning hvor mye du må betale for forsikring, og hva kostnadene for løping og vedlikehold av bilen vil bli, ikke bare prislappen.
2

Finn dagens bil-kjøper guider fra produsentene du er interessert i, tenk på hva slags kjøring du skal gjøre med bilen - om bilen må kjøres for lang kjørelengde, eller vil du bare bruke den for korte turer. Lange og korte turer bety forskjellige gass kjørelengde krav, spesielt hvis du vil gjøre indre by kjøring. Hvis bilen skal brukes til lange turer, er det viktig å velge et kjøretøy som er behagelig å sitte i for lange perioder. Tenk på lagringsplass i bilen: Bestem hvor mange passasjerer du vil ha i bilen, i gjennomsnitt. Hvis du har barn, ta dem med deg for å se om de passer i bilen komfortabelt.
3

Se etter egnede lån og finansiering for den nye bilen. Nærmer seg en bil salg samtidig som de vet at finansiering tilgjengelig kan hjelpe deg å få best mulig avtale.
4

titt på hvilke alternativer som er tilgjengelig med bil (audio-spiller, klimaanlegg, seter, interiør og fargealternativer ). Når du velger en farge, holde videresalg verdien av bilen i tankene. Hvis du liker en farge som er ganske person, for eksempel en lys rosa eller en off-farge oransje, tenke på hvem som vil ønske å kjøpe en bil i den fargen. En upopulær farge valg kan redusere bilens videresalg verdi, og dermed din evne til å selge den.
5

Ta bilen for en prøvekjøring før du velger en bestemt modell. Se inne i bagasjerommet for å sikre at det er nok plass til å passe dine formål. Sitte i passasjersetet for å sørge for at de er komfortable, hvis ingen er med deg. Juster setene i henhold til kroppen din og sjekk at alle kontrollene er innen behagelig rekkevidde. Når du kjører, får en god følelse for håndtering av bilen. Tenk om de sesongmessige forhold du skal kjøre i. Bruk så mye tid som du trenger å kjøre bil;. Ikke bli presset til å kjøpe noe før du er klar

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78195.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet