Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan kjøpe Cars Online

Bilkjøp er en tøff avgjørelse. På grunn av din arbeidstid, tidspress, ikke ønsker noe press eller stress fra selgere og rett og slett ut som ønsker å gjøre ting på din måte i din egen tid, kan det være lurt å vurdere å kjøpe en bil på nettet. Ved å kjøpe en bil på nettet, kan du få mange gode tilbud, og har et uendelig utvalg å velge mellom. Du trenger
Pre-godkjent finansiering
datamaskin med Internett
Nedbetaling
Vis flere instruksjoner
en

Sørg for at finansieringen er klar til å gå før du begynner å lete. Sørg for at du vet hvor mye du er kvalifisert for, og at du har bevis på at finansiering som du kan enten sende e-post eller faks. Uansett hvor du går for å kjøpe en bil, de kommer til å ønske å sørge for at du kan betale. Hvis du ennå ikke har finansiering satt opp, er eloan en god innsats. De er lette å jobbe med og jobbe med nettbaserte forhandlere hele tiden (se Resources nedenfor). Do
2

din forskning og vet hva slags bil du ønsker å komme før for å starte. Mens du kan fortsatt se deg rundt som du ville gjort på en tradisjonell bil mye, kan du faktisk ikke se bilen, og prøvekjøring er utelukket. Plus, det er slik en rekke biler å velge mellom at du vil begynne å bli forvirret etter noen minutter. Vit hva du vil eller i det minste begrense valg ned til en håndfull før du begynner seriøst å lete.
3

begynne å se på forskjellige nettsteder for bilen din. Noen slike områder er listet nedenfor i Resources. Ebay er også et bra sted å se, og du kan vanligvis få gode tilbud hvis du er villig til å gå gjennom anbudsprosessen (se Resources nedenfor).
4

Spør alle spørsmål som kommer til tankene om bilen. Har selgeren sende deg ekstra bilder. Sjekk ut og sørge for at selgeren har et godt omdømme. Du kan gjøre dette gjennom Online Better Business Bureau, Consumer Reports eller selger feedback på eBay (se Resources nedenfor). Pass på at bilen kommer med en garanti slik at du kan sørge for at du er fornøyd med kjøpet, og sørg for at du er klar over det forskuddsbetaling beløp før du godtar å kjøpe.
5

Etter at du samtykker i å kjøpe bil, send selger ned betaling og bevis på finansiering. Selgeren vil vanligvis ønsker dette innen 24 timer. Lage ordninger for å plukke opp bilen eller få den levert. De fleste selgerne kommer til å ønske å fullføre transaksjonen innen to uker for kjøpsavtalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78159.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet