Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan lage en Honda Car

Honda er en populær merkevare av biler som har blitt kjent for sin pålitelighet og høy annenhåndsverdi. Honda forhandlere er tilgjengelig i de fleste større byer. På en forhandler, kan du besøke og prøvekjøre en bil for å få følelsen av det Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en Honda, kan du velge en bil av mye, men det er mye mer moro å designe og bygge en modell til dine spesifikasjoner . Utforske alternativer tilgjengelig og lage bilen av dine drømmer. Du trenger
Computer
Vis flere instruksjoner
en

Gå til Honda nettsted (se lenke i Resources). Velg "Honda Cars" under Products menyen. Klikk på "Bygg din Honda" øverst på skjermen.
2

Velg hvilken type kjøretøy du ønsker å bygge. Velg antall seter fra de tilgjengelige alternativene. Klikk på bildet av den bilen du vil tilpasse.
3

Hold musepekeren over modell av bilen du ønsker. Velg manuell eller automatisk girkasse ved å klikke på knappen. Klikk "Next: Velg farger." Klikk på maling farge for å se en forhåndsvisning av bilen. Velg et interiør hvis det er mer enn ett alternativ. Klikk "Next:. Tilbehør"
4

Velg eventuelt tilbehør for å inkludere i bilen. Hold musepekeren over hvert alternativ for en forhåndsvisning. Velg tilbehør til eksteriør, interiør og elektroniske faner. Klikk "Next: Oppsummering."
5

Sjekk oversikten på bilen du nettopp har bygget. Gå tilbake for å gjøre endringer, eller starte på nytt for å lage en bil fra bunnen av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78187.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet