Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Slik handler for en bil Online

Shopping for en ny eller brukt bil på nettet kan redusere stresset av å jobbe med forhandlere og gir detaljert informasjon om en bestemt bil før du drar til showroom. Du trenger
Kelley Blue Book
Internettilgang
Billån
Biler
kredittkort og lån
Datamaskiner
Vis flere instruksjoner

1

Danne et generelt bilde av hva du leter etter. Tenk over hvordan du skal bruke bilen, hva du er villig til å bruke, og hvilke faktorer som er viktig for deg, som for eksempel drivstoff effektivitet, pålitelighet og sikkerhet funksjoner.
2

Sjekk inn videresalg verdi og reparasjon historie av tidligere modeller i denne bilen linjen, for eksempel ved å konsultere Consumer Reports magazine eller sin hjemmeside (www.consumerreports.org).
3

Åpne nettleseren og skriv inn navnet på en manufacturer'for eksempel 'www.ford.com' eller 'www.toyota.com'' eller bruke en søkemotor hvis dette ikke produsere det du søker.
4 < p> Enter nødvendig informasjon når du blir bedt. De fleste produsenters nettsteder har detaljert informasjon om modeller, inkludert tilgjengelige alternativer, bilder og MSRP (produsentens veiledende pris).
5

Finn nettsteder som inneholder annonser for brukte biler, dersom nye modellene er litt ut av din prisklasse. For eksempel ser i virksomheten eller automotive deler av populære søkemotorer, eller prøve søkestrenger som 'Internet bilforhandlere' og 'kjøpe en bil på nettet.'
6

Se etter et nettsted som tilbyr detaljerte informasjon om hver av sine brukte bilen oppføringer. Noen automotive nettsider gjennomføre er inspeksjoner av brukte biler via uavhengige mechanics'these generelt gode steder å handle. Se i "om oss"-delen av hvert nettsted for informasjon om sin bakgrunn og tjenester.
7

Bruk nettstedets database for å finne vurderinger og rangeringer for bestemte biler av merke, modell og år. Deretter kan du gå uavhengige områder (områder som ikke selger biler, og er ikke tilknyttet med bil selskaper og forhandlere) for å finne anmeldelser og teknisk informasjon om ulike fabrikater og modeller.
8

Forstår at mange nettsteder, enten selge nye eller brukte biler, vil bare sette deg i kontakt med forhandlere eller individuelle selgere, slik at du kan fullføre avtalen den gammeldagse måten:. person til person
9

Innse at online bilen shopping er i endring hver dag. Det er en sporadisk nettsted som kan levere en ny eller brukt bil på døra, med papirene fullført av lastebilsjåfør, og disse transaksjonene er vanligvis ledsaget av en heftig levering gebyr. Mer sannsynlig, hvis et området leverer, vil det gjøre det til et nærliggende 'levering center "i ditt område.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78150.html

Previous: No
Next:

kjøpe bil på nettet