Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Slik tilpasser et Chrysler 300C

Hvis du planlegger å kjøpe en Chrysler 300C, har du sannsynligvis allerede kjenner de grunnleggende funksjonene i bilen. Disse funksjonene trolig hjulpet du bestemmer deg for å kjøpe 300C. Du kan kjøpe bilen av utstillingslokalet gulvet som det er, eller du kan tilpasse den ved hjelp av et verktøy på nettet. Hvis du bestemmer deg for å tilpasse din Chrysler 300C, vil du kunne velge hvilke alternativer som fungerer for deg. På denne måten vil bruke penger bare for de funksjonene du ønsker. Du trenger
datamaskin med Internett-tilgang
Vis flere instruksjoner
en

Følg linken nedenfor i Resources for å besøke Chrysler nettstedet, chrysler.com. Klikk på "Build My Own" fra menylinjen øverst på skjermen.
2

Klikk på bildet av Chrysler 300 på siden som åpnes opp. En ny side vil vises. Velg Chrysler 300C modell fra listen over modeller på venstre side av menyen og klikk "Next".
3

Hold markøren over hver farge for å se bildet av Chrysler 300C endres til den fargen. Når du har bestemt deg for hvilken du liker best, klikk på den for å spare toner. Merk at to av farger, Deep Water Blue Pearl og Inferno Red Crystal Pearl, er ikke inkludert i salgsprisen som er oppført. De er $ 225 ekstra.
4

Velg ditt interiør farge på samme side. Du kan sveve over hver farge for å vise et sete i den fargen på samme måte som du gjorde lakkfarger. Klikk på den du vil ha og klikk "Next".
5

Velg ditt valgfrie funksjoner fra menyen ved å klikke på boksen av ditt valg i hver kategori. Legg merke til at hvert alternativ er enten inkludert i salgsprisen eller har den ekstra kostnaden oppført på høyre side av menyen. Hvis et utvalg krever endringer i de opprinnelige valg, vil et varsel boks komme opp som spør om tillatelse til å gjøre endringene.
6

Klikk "Finish" når du er fornøyd. Gjennomgå detaljert beskrivelse av den tilpassede Chrysler 300C. Klikk på "Få et tilbud."
7

Fyll ut nødvendig kontaktinformasjon slik at forhandlere kan kontakte deg om å kjøpe den tilpassede Chrysler 300C.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78186.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet