Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan lage din egen bil

Det er ikke så vanskelig å lage din egen bil som du kanskje tror. Nesten hver auto produsenten lar deg lage og bygge din egen bil på nettet ved hjelp av en velger verktøyet. Du kan gjøre dette for moro og eksperimentere med ulike lakkfarger, tilbehør og til og med motor og girkasse typer. Skulle du ønske å forske faktisk kjøper og prising av bilen, fortsetter du med velgeren verktøy for å finne forhandlere, finansiering og få sitater. Instruksjoner
en

Forskning merker og modeller. Nøye og realistisk vurdere din livsstil, "must haves" og "ikke behov" for en bil. Tenk grunnleggende som drivstoffeffektivitet, overføringstyper, sitteplasser og lastekapasitet og pålitelighet. Bestemme om du vil betale for produsenten alternativer som stereo oppgraderinger eller bagasjehyller, eller om det er mer fornuftig å kjøpe disse etter markedet.
2

Benytt deg av pålitelige kilder for bil vurderinger som "Consumer Reports , "the Edmonds nettside og" Car and Driver. " Bortsett fra å kjøpe et hjem, er en bil en av de største kjøpene du vil gjøre. Forskning slik at du kan unngå å kjøpe notorisk upålitelige biler. Hvis du er shopping for og lage din egen bil, kan du råd til å være kresen.
3

Gå til produsentens hjemmeside. Se på området for valg som «Shopping verktøy," "Lag en bil" eller "bygge mitt eget." Alternativt kan du sette "Opprett et" merkenavn "" i søkemotoren, og dette vil vanligvis bringe deg rett til produsentens Shopping Verktøy-delen. Vær oppmerksom på at noen områder som ikke er tilknyttet bilprodusenten, men med forhandlere og etter at markedet alternativet forhandlere.
4

Lag din bil å følge trinnene. Du bør ha en svimlende rekke valg. Når du oppretter bilen, vil hvert trinn bli frelst. Du kan gå tilbake og endre noen alternativ. Når du er ferdig, kan du skrive ut opprettet bilen og bringe utskriften til en lokal forhandler for å starte pruting prosessen og har det bestilt for deg.
5

Benytt deg av de andre verktøyene som følger med. De fleste produsenter vil gi deg den foreslåtte produsentens pris og la deg finne forhandlere, slik at du kan ringe rundt og sammenligne priser og vilkår. Du kan også være i stand til å finne handelen i verdi for din gamle bil, og selv få Bilforsikring anførselstegn. Hele bilen kjøpe prosessen kan gjøres på nettet og via telefon, og alt du trenger å gjøre er å legge til rette for finansiering og gå plukke opp din nye bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78163.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet