Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Ulike måter å flytte en bil fra en tilstand til en annen

Det er flere grunner til at det kan være nødvendig å flytte en bil fra en tilstand til en annen. Flytting, eller bare gå på en lengre ferie, kan kreve at bilen kommer sammen med deg. Også når du kjøper eller selger en bil på nettet vil det ofte være nødvendig å sende bilen over en stor avstand. I noen av disse tilfellene, er det muligheter for å flytte en bil som dekker en rekke priser og nivåer av bekvemmelighet. Kjøring

Den enkleste måten å flytte en bil er å kjøre den. Dette forutsetter at bilen er i god, orden, at det oppfyller grunnleggende sikkerhetsstandarder, og at det kan være riktig registrert i det landet der den starter sin reise. I tilfelle av en enveis tur, vil driveren trenger noen andre måter å komme tilbake, som kan kreve et fly eller buss billett.
Towing

annen alternativet er tauing. Tauing en bil kan være en god løsning når bilen ikke er i gang, eller når det ikke er registrert og kan derfor ikke kjøres lovlig på offentlig vei. Mange gjør-det-selv rederier, for eksempel U-Haul, leie bil tauing pakker som kan trekkes av mange standard biler med trailer uhell. Bilberging vil kreve et kjøretøy med en slepekapasitet som overstiger bilens vekt, og vil også bety redusert drivstoff-effektivitet på grunn av den ekstra vekten. Imidlertid vil sjåføren ha et kjøretøy som å gå tilbake.
Shipping
p Det er også flere frakt alternativer for transport av en bil. Åpne flatbed bærere er den minst kostbare. Bilen blir utsatt for vær og veiens rusk, men ikke trenger å bli drevet ettersom en trinse eller motorisert system kan benyttes for lasting og lossing av bilen. Bilskip er nyttige for frakt en rekke biler til samme destinasjon, og mange kommersielle rederier faktisk laste biler på en transportør for den lengste delen av transporten sin, overføre dem til en flatbed for endelig levering. Tilknyttede bærere er også tilgjengelig. Disse er dyrere enn andre alternativer, men beskytte bilen fra miljøet og holde det trygt for varigheten av turen.
Hvordan velge

Før du velger en metode for å flytte en bil, bør du vurdere flere viktige spørsmål. Er bilen trygg og pålitelig å kjøre? Er det (eller kan det lett bli) registrert? Er prisen på gass verdt besparelser ved å kjøre bilen til sin destinasjon i stedet for å ansette en shipping service? I tilfelle av enkelte biler, for eksempel sportsbiler eller collectible modeller, kan kostnadene for frakt i et lukket lastebil være en lønnsom investering i bilens sikkerhet. Til slutt, kontakte flere avsendere som prisene vil variere basert på selskapet benyttet, dens fraktmetode, reiste avstanden og størrelsen på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78196.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet