Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan Ship biler til Ukraina

amerikanere som bor eller arbeider i Ukraina har lov til å kjøre sine amerikanske biler der, når de har dem levert fra USA. Mange rederier annonsere sine tjenester på Internett - for å ta med bilen over med færrest mulige problemer, må du vite hvordan du finner en som er pålitelig, og vil ikke overlade deg. Du trenger også å vite hvordan man skal møte det ukrainske regjeringens juridiske krav. Du trenger:
Car.
Vis flere instruksjoner
Shipping bilen
en

Angi budsjett. De Canuckabroad.com nettside påpeker at du ikke bare trenger å betale for frakt over Atlanteren, men kostnaden for lasting og lossing av kjøretøy og - hvis du ikke kan plukke den opp selv - landtransport etter at bilen er losset på havnen.
2

Forskning avsendere før du leier. Hvis du kjenner noen som har hatt en bil fraktet til Europa, be dem om en anbefaling - hvis ikke, det finnes flere nettsteder, inkludert internationalcarshipping.net, shipmyvehicle.com og shipoverseas.com som tilbyr tjenesten. Hvis noen bedrifter ser lovende ut, spør dem om referanser, sørge for at deres virksomhet lisens er legitim, og se etter klager mot dem med Better Business Bureau.
3

Spør 04:57 selskaper for pris sitater og sammenligne dem. Canuckabroad.com sier å sørge for at du vet nøyaktig hva du kjøper: Det kan være forskjeller i den tiden det vil ta å levere din bil, container selskapene bruke og hva som skjer hvis bilen blir skadet underveis
4

Forbered pass og registreringsnummeret på bilen din når du tar bilen inn i Ukraina. Tryukraine.com sier at når du krysser grensen, skriver du bilens nummerskilt på kortet ditt innvandring, og pass mottar en "midlertidig import"-stempel. Dette forteller myndighetene at du ikke bringe bilen inn i Ukraina for å selge og trenger ikke å betale en importavgift.
5

Registrer din bil innen 10 dager for å gå gjennom tollen. Go2Kiev.com sier det er nødvendig hvis du skal bruke den lenger enn to måneder. Registrering er bra for et år, men det er vanligvis ingen problemer med å fornye det lenger. Når du registrerer deg, vil du motta en midlertidig ukrainsk lisens plate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78221.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet