Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Slik tilpasser Car Paint Online

Mest auto selskaper tilbyr nå muligheten til å designe din bil på nettet. Dette gir deg langt flere valgmuligheter enn bare hva som er i show room hos din lokale forhandler. Den lar deg også å tilpasse maling på bilen, fra standard svart til neon gul og nesten alle farger i mellom. Avhengig av kjøretøyet du oppretter online på lakkfarger kan avvike noe. Du trenger
tilgang
Vis flere instruksjoner
en

Åpne nettleseren og gå til bilen nettsted der du ønsker å designe din bil (som Ford, Chrysler, Chevrolet etc.)
2

Velg "Kjøretøy", så velger den modellen du vil tilpasse.
3

Velg "Build" og en ny rekke alternativer vises på skjermen. Med disse nye alternativene kan du justere de fleste noe på bilen, alt fra størrelsen på felgene til motoren og til og med hetten design.
4

Klikk farver og velge farge for bilen din . Bildet av bilen justeres for å vise hva fargen ser ut med den konkrete bilen. Ta hensyn til noen lakkfarger koste ekstra på bestemte modeller.
5

Følg instruksjonene mens utformingen av bilen for å bestille bilen og plukke den opp hos din lokale forhandler (du betaler for bilen til forhandleren ). Når du utformer et kjøretøy på nettet, får du den eksakte prisen så det er ingen overraskelser når du henter bilen fra utstillingslokalet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78230.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet