Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Slik installerer en Hub Bearing Assembly i en 1998 Bravada

The hjullager hub montering er en viktig del av kjøretøyet, som tjener til å koble chassis og hjul. Anordningen er også utstyrt med metall hjullagrene som letter jevn sirkulær bevegelse av hjulet som bilen er i bevegelse. Spar penger og plukke opp noen automotive reparasjon ferdigheter ved å installere hjulet hub montering selv på 1998 Bravada. En growling, nynner, eller elsker støy kan tyde forsamlingen må skiftes. Instruksjoner
en

Heve Bravada ved hjelp av en jekk. Løsne lug nuts med momentnøkkel og ta av hjulet.
2

Bruk skralle og socket å fjerne kalipperens bolter. Løsne forsiktig caliper med en skrutrekker. Fjern kalipperens bro bolter med skralle og socket. I tilfelle boltene ikke vil rikke, prøv å løsne dem med å bryte bar.
3

Fjern rotoren. Lokalisere ABS ledninger koblet til hjullager hub montering og koble dem. Ta av spindel mutteren og skiven bak det med å bryte bar eller spindelmutter socket.
4

Finn de hjullager montering bolter bak knoke. Lirke dem løs og trekk ut boltene med kontakten.
5

Installer raset hammer på utspringet stendere og skru den ned med lug nuts. Eliminere synlige korrosjon eller rust på knoke ved forsiktig sliping det. Veilede spindelen og drivakselen ut av veien slik at de ikke forstyrrer arbeidet ditt.
6

Koble til backing plate og erstatte forsamlingen på knoke. Manipulere drivakselen spindelen til den passer rent på navet peiling sentrum. Sørg for at det går på så langt du kan presse den. Erstatte hub montering bolter og stramme hver og en tilsvarende.
7

Sett spindel mutteren og skiven. Fest bremsene på samme måte som du fjernet koble dem. Det kan være nødvendig å bruke en C-klemme, å utøve et visst press på bøylen stempelet slik at den passer på rotoren. Koble ABS linjene til forsamlingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78262.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet