Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan få din bil Sponset for Free

Hvis du bor i et urbant område, kan du ofte se kjøring annonser suse nedover veien ved siden av deg i løpet pendler. Akkurat som noen selskaper betale for folk å stå på fortauskanten, dans med håndholdt skilt, har noen bestemt at det å ha sine annonser lagt ut på kjøretøyer over hele USA gjør god forretningssans. En bil sponsing koster deg ingenting - bedrifter velger å sponse biler vil betale deg for sponsing i retur for å tillate dem å sette sitt selskap informasjon om kjøretøyet. Annonsene er vanligvis gjort med avtagbart vinyl lettering, som er lett fjernes når avtaleperioden er fullført. Ved å følge noen enkle tips kan du med hell lande en sponsoravtale for bilen din. Du trenger
tilgang
Høyoppløselige bilder
Personlig bio
Vis flere instruksjoner
en

rengjøre bilen opp og ta flere høyoppløselige bilder. Det første trinnet i å få sponset er å få lagt merke til. En ren og velholdt bil er et must. Ta bilder med høy kvalitet for å sende med programmene dine. Sponsorene vil forvente deg å holde bilen i perfekt stand, som du vil representere sine selskaper.
2

Unn prosessen som en audition. Sponsorene er ikke bare på jakt etter unike, iøynefallende biler, men de er også på jakt etter deg for å være en person som vil representere deres image, få ord ut og være lidenskapelig om å la verden få vite om selskapet. Det er mye konkurranse for disse sponsing, så du trenger for å skille seg ut i mengden.
3

Påfør på flere gratis nettsteder (se ressurser) for å ha bilen sponset. Disse nettstedene bistå bedrifter i å finne den rette bilen og sjåføren til å representere sine produkter, slik at de kan være svært nyttig når det gjelder å få sponset hvis du og bilen din matche det de leter etter.
4

Ring og e-post selskaper som kan være søker noen til å sponse. Nå ut til selskaper som Goodyear, AutoZone, Pep Boys, eller noen av de automotive selskaper. . Jo flere selskaper du kontakte og spørre, jo flere sjanser du har i din favør
5

Tenk utenfor boksen, være kreativ og oppfinnsom. Det er andre selskaper der ute som kanskje ikke har produkter eller tjenester knyttet til kjøretøy, men som fortsatt kan være interessert i å ha sine annonser på bilen din. Tenk på din favoritt selskaper med produkter eller tjenester som du liker best. Når du er lidenskapelig om hva sponsoren gjør, vil den vise.
6

Bygge eller kjøpe en bil som er unik. Alle kjøretøy som skiller seg ut på veien kommer til å være en sterkere valg for sponsorer. Hvis de har et valg mellom en standard blå kompakt bil, eller en 1968 Mustang Fastback, vil de vanligvis velge sistnevnte.
7

Kjør bilen ofte og velge hutonger. Sponsorene vil ha denne bilen til å bli sett. Uansett hvor fin eller unike bilen din er, hvis den tilbringer mesteparten av sin tid parkerte i garasjen din, vil de ikke være interessert. Hvis du bor i eller i nærheten av en stor by med mye trafikk og kjører deg rundt i byen hver dag, er det akkurat det potensielle sponsorer ønsker å høre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78241.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet