Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan finansiere en brukt Auto Online med dårlig kreditt

Finansiering av en brukt bil på nettet med dårlig kreditt kan være vanskelig. Du vil oppdage at du ikke vil være i stand til å ta del i finans eller leasing spesialiteter, og du kan ha begrensninger på hvilken bil du kan plukke ut på grunn av kreditt-historie, penger ned og samlet utlån institusjon krav. Du kan være i stand til å finne en bank å forhåndsgodkjenne deg, og du kan handle fritt derfra mens du følger bankenes krav. Du trenger
Cash til å sette ned
datamaskin med internettilgang
paystubs
Utility bill
Referanser
Co-signataren hvis nødvendig
Vis flere instruksjoner

en

Få papirarbeid og informasjon slik at du kan søke om et lån. Dårlig kreditt lån innebære bevis av følgende informasjon: Nyeste paystub viser dine år-til-dato inntjening, en strømregning viser bevis på bosted, 04:57 referanser som kan kontaktes av banken, et arbeid for å verifisere sysselsetting og muligens bevis på tidligere gjeld som er betalt av før utlån kan gjøres.
2

Prøv å få en forhåndsgodkjenning før shopping. Långivere målrette folk med dårlig kreditt - kjent som subprime långivere - og det er ofte lettere å få lån fra denne type institusjon uten stress og stresset av en forhandler. Banken som pre-godkjenner du vil la deg vite hvilke alternativer - generelt er det kjøretøyet alder og kjørelengde begrensninger
3

Søk etter forhandlere gjennom Internett, telefonsamtaler eller jungeltelegrafen. å finne ut hva som kan jobbe med folk som har dårlig kreditt. Selv om det er mye av låneinstitusjoner, forhandlere eller bil mye bruker forskjellige banker og noen kan ha et bedre forhold til den finansielle institusjonen enn andre. Du blir nødt til å motta din pre-godkjenning gjennom en forhandlere låneinstitusjon å kjøpe en bil på nettet.
4

Når du har pre-godkjenning, kan du begynne å søke etter bilen gjennom forhandler som godkjent deg eller et annet sted med et kjøretøy godkjent av uavhengige utlån institusjonens krav. Når du kjøper på nettet, vil du legge igjen et depositum for å holde bilen før du kan fysisk ha bilen levert, eller til du kan gå inn i dealership og signere papirene.
5

Kjøp bilen. Hvis ikke fysisk gå inn i en forhandler, vil du ha papirene sendt til deg, og du må signere og returnere den før bilen kan fraktes til deg. Mest sannsynlig vil du gi ditt bevis av inntekt, bosted og arbeid og referanse informasjon på forhånd via faks. Hvis du går inn til forhandleren, må du ta med dette papirarbeidet og undertegne bankavtaler og Department of Motor Vehicle papirarbeid før du kan legge igjen med bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78224.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet