Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Slik finner du ut en brukt bilens verdi Online hjelp Edmunds

Edmunds online bruktbil avgrensningsbrønnen tjeneste er et viktig verktøy hvis du er i markedet for en brukt bil. Enten du kjøpe eller selge en brukt bil, er det viktig å få en nøyaktig vurdering av bilens verdi. Ikke stole utelukkende på ordet til forhandleren, en privat selger eller en bilmekaniker når det gjelder prising en bil. Edmunds bruktbil verdi kalkulator lar forbrukerne beregne bilens pris. Det tar bare noen få minutter å finne en bilens verdi, og det er gratis. Instruksjoner
en

List den brukte bilens funksjoner. Før du begynner prosessen med å finne verdien av en brukt bil med Edmunds service, sørg for at du vet at alle bilens funksjoner for å få en nøyaktig pris. For eksempel funksjoner som 4-hjulstrekk, ABS-bremser, oppvarmet førersetet, skinnstoler og andre slike fine detaljer alle bidra til bilens verdi. Hvis du ønsker en nøyaktig pris, er det best å ha en komplett liste over brukte bilens funksjoner.
2

Besøk Edmunds nettstedet og tilgang på brukte biler koblingen
3

Velg riktig modell av bilen på bruktbil appraiser side.
4

Bestem året av bilen. Edmunds bruktbil appraiser lister biler fra 1990 til i dag. Dessverre gjør Edmunds ikke tilby bruktbil avgrensningsbrønner for kjøretøy produsert før 1990.
5

Velg bilmodell og stil. For eksempel, hvis du leter etter verdien av en brukt Jeep Liberty, stilene tilgjengelig er begrenset, Renegade eller Sports. Sørg for å velge riktig stil for bilens modell.
6

Enter kjøretøy detaljer som farger og kilometerteller kjørelengde. Edmunds vil ikke være i stand til å beregne den brukte bilen verdi med denne viktige informasjonen.
7

Legg bilens spesielle funksjoner. Her er der listen du samlet i trinn 1 er nyttig. Du må gå gjennom Tilleggsutstyr delen og sjekke ut alle de gjeldende funksjoner.
8

Kategoriser bilens tilstand. Edmunds lister fem kjøretøy betingelser å velge mellom: Enestående, Clean, Gjennomsnittlig, Rough og skadet. Velg den som passer best til bilens tilstand og klikk "Få tilbud Report." Den praktiske aspektet ved Edmunds bruktbil prising rapporten er at det gir deg prisen for en handel, privat fest salg og forhandler priser. Denne måten er du forberedt på å forhandle uansett hvem som selger bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78220.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet