Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan få den beste Bilutleie Pris på Priceline

Leie en bil er ofte mer praktisk, kostnadseffektiv og sikrere enn å kjøre din egen bil. Andre ganger kan leie en bil være nødvendig, for eksempel når du flyr til et feriested, og vil trenge en bil for å reise rundt i byen. Det er mange steder du kan gå å leie en bil. Når du bruker Priceline.com å leie en bil, vil du bli budgivning på leiebil du vil, og det finnes strategier du kan gjennomføre for å få den beste prisen. Instruksjoner
en

Bestem hva slags bil du ønsker å by på. Tenk hvor mange mennesker vil være i bilen om gangen, og hvilke funksjoner du ønsker. For eksempel økonomi biler sjelden har funksjoner som CD-spillere eller noen ganger også radioer. Hvis disse funksjonene er viktige, bud på kompakt-size biler i stedet.
2

Sjekk andre bilutleie nettsteder, slik som Orbitz og Travelocity, for å se den typiske prisen for den type bil du ønsker å leie før du begynner budgivning. Sjekk disse nettstedene samme dag du byr på Priceline.com.
3

Sjekk prisene du fant mot Hotwire.com, som forteller deg ikke merket av leiebil før du kjøper det, som Priceline.com.
4

Bruk tallene du fant å by på utleie bilen du ønsker på Priceline.com. Prisen du byr på Priceline.com bør være om lag 20 prosent lavere enn prisene du finner på de andre bilutleie nettsteder. Budet skal være lik prisene du finner på Hotwire.com, men det kan være litt lavere.
5

Bud uker i forkant av den tiden du trenger bilen for å få den beste prisen. Hvis du byr flere uker før, kan budet 30 prosent lavere enn prisene du finner på andre bilutleie nettsteder. Hvis du mister det budet, har du tid til å by igjen på en annen bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78235.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet