Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan kjøpe en brukt bil på eBay

Det virker som alt og alt er solgt gjennom auksjon på eBay, og det inkluderer biler. En bruker prøver å selge en bil kan legge inn liste på nettet for folk over hele verden å se. eBay kan være et flott verktøy for folk som ønsker å kjøpe en bil, men som ikke ønsker å forlate husene sine for å få informasjon. Instruksjoner
en

På ebay.com, klikk på "kategorier"-kategorien, og velg deretter "biler, båter, kjøretøy og deler." Du vil bli tatt til "motorer" delen av eBay.
2

Fyll ut bilmerke du leter etter, og skriv inn ditt postnummer. En liste over tilgjengelige biler vil komme opp på neste side. Sørg for å se på plasseringen av bilen. Det vil si, i miles, hvor langt unna bilen er. På venstre side av siden, kan du justere hvor langt fra din bilen kan være, og listen vil endre seg.
3

Finn en bil du ønsker å kjøpe. Enten plassere et bud eller velg "Kjøp nå" hvis alternativet er tilgjengelig (før du kan gjøre dette må du registrere en gratis konto). Hvis budet er akseptert vil du bli varslet via e-post.
4

Følg innkjøpsarbeid. Akkurat som alle andre kjøp på eBay, vil du bli kontaktet av selger, og du vil bekrefte hvordan du skal betale for produktet. Dette er vanligvis enten via PayPal, en online betalingssystem, eller du kan sende en sjekk. Så snart betalingen går gjennom, vil du få lov til å hente bilen. Det vil nå være ditt ansvar å plukke opp bilen fra sin beliggenhet eller få den levert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78176.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet