Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan få en bil lån med dårlig kreditt

Få en auto lån er vanskelig, men ikke umulig, for de fleste folk med dårlig kreditt. Noen finansieringsselskaper spesialister på å gi lån til bil kjøpere med tidligere finansielle problemer, men du vil betale en høy rente premie hvis du bruker disse selskapene. Du kan ofte kvalifisere for en bil lån med anstendig form ved å rydde opp dårlig kreditt så mye som mulig og søke om finansiering på de riktige stedene. Lavere rente sparer hundrevis eller tusenvis av dollar over tid. Du trenger
Kreditt rapporten kopi
Nedbetaling
Vis flere instruksjoner
en

anmeldelse den nåværende tilstand av kreditt. Du kjenner kanskje kredittvurdering er dårlig, men sjekk ut detaljene ved å bestille kreditt-rapporter fra TransUnion, Equifax og Experian. De tre kreditt byråer samarbeide operere AnnualCreditReport.com å oppfylle den føderale kravet om å gi ut gratis kreditt-rapporter hvert år. Bestill direkte fra angitt nettside fordi kreditt byråer kostnad for bestillinger på sine kommersielle nettsteder.
2

Les hver dårlig kreditt oppføring grundig feil. Credit byråer er tilbøyelige til å rapportere feil informasjon. Du kan ha sen betaling eller en kostnad-off, men byråer kan liste opp de feil datoer eller andre feil i oppføringen. Føderale lover gir deg mulighet til å bestride noe feilaktig og krever sin fjerning fra rapportene dersom byråer ikke kan bekrefte data nøyaktighet innen en måned. Fyll ut separate tvist former for TransUnion, Equifax og Experian, som er på hvert byrå nettsted.
3

Søk om billån etter kreditt byråer ferdig med å behandle dine klager. Du vil motta nye kreditt rapporten kopier for å vurdere de positive effekter på dine poster. Din sjanse for å få en bil lån øker med hver dårlig element som blir fjernet. Begynn med en lokal Credit Union eller en bank som du regelmessig gjøre forretninger.
4

Bruk på alternative finansieringskilder så snart som mulig hvis din første bil lån søknad blir slått ned. Kreditt programmer redusere kreditt score, men kreditt henvendelser innen en måned for samme type lån bare telle som en enkelt henvendelse. Påfør gjennom bilforhandleren som en siste utvei, siden forhandler finansiering ofte bærer en høyere rente for å gi selgeren med ekstra fortjeneste.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78205.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet