Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan kjøpe Pickup Trucks på eBay

Som verdens største nettauksjon, selger eBay alt fra antikviteter og klær til det siste innen elektronikk. Det mange ikke vet, er imidlertid at eBay har også en kategori som heter eBay Motors som gjør at kjøpere og selgere å koble når noen ønsker å kjøpe eller selge et kjøretøy. Hvis du er ute etter en pickup lastebil, er det virkelig ikke vanskelig å kjøpe en på eBay, men det er et par ting du må vite før du setter i gang. Instruksjoner
en

Forskning hvilken type pickup lastebil du ønsker å kjøpe. Kjøpe en lastebil på eBay er svært lik kjøpe en fra en forhandler (bortsett fra at du ofte må kjøpe bilen uten å se det i person). Sørg for at du vet hvor mye den type lastebil du ønsker er verdt, siden det er lett å komme inn i en budkrig når du deltar i en auksjon på nettet.
2

Tenk over hvordan du vil få lastebilen hjem . Når du har kjøpt bilen, vil de fleste selgere forventer du å plukke den opp. For å gjøre denne prosessen enklere, gir eBay frakt sitater gjennom flere transportselskaper, samt enveis flybilletter alternativer hvis du ønsker å fly dit og kjøre lastebilen tilbake.
3

Søk eBay for den type lastebil du ønsker. eBay kan du søke etter merke og modell av bilen du ønsker å kjøpe. Du kan også søke etter en viss prisklasse og årsmodell.
4

Les alle detaljer før du kjøper. Selv eBay tilbyr noen regress hvis det er et problem, hvis du går glipp av en viktig detalj i oppføringen (for eksempel motoren trenger arbeid), vil du fortsatt bli forventet å utføre din side av kontrakten.
5

legge inn bud. Når du har bestemt deg for lastebil som du vil, er det på tide å legge inn et bud. Hvis du har den høyeste slutter budet når auksjonen avsluttes, har du vunnet lastebil og må deretter betale for det og ordne levering. eBay også lar selgere å tilby biler til en "kjøp nå"-prisen, som betyr, er det ingen auksjon og du kan kjøpe bilen til en fast pris. Noen selgere også tillate deg å lage en lavere tilbud, så mange oppføringer har dette alternativet tilgjengelig for deg også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78204.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet