Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan kjøpe en bil direkte fra Japan

Til tross for bekvemmeligheten av Internett, kan kjøpe en bil direkte fra Japan være en kompleks prosess ta opp til to og en halv måned. Med japanske online bil eksportbedrifter som krever et forskudd på et engangsbeløp, er det viktig å sørge for at selskapet er pålitelig og bilen oppfyller dine forventninger før du fortsetter med transaksjonen. I tillegg er det viktig å være forberedt på Japans ulike forretningsmetoder og språkbarrieren. Instruksjoner
Kjøpsprosessen
en

Finn en hederlig, legitim japansk bil eksportør. Sjekk ut selskapets status, som bør være Houjin Limited (Ltd), kjent som yuungen gaisya, eller Houjin Incorporated (Inc.), kjent som Kabushiki gaisya. Selskapet bør ideelt sett ha en Foreign Trade Chamber registreringsnummer, som indikerer tidligere i eksporten eller handel og tilstrekkelig personale til slike formål. Ifølge Japan-Partner.com, japanske bank lover kreves at registrerte begrenset og innlemmet bedrifter har sine eksakte registrerte navn på sin bankkonto, så vær forsiktig med selskaper som har bankkontoer under et annet navn.
2 < p> Finn den bilen du ønsker på nettet og undersøke dens detaljer, for eksempel merke, modell, produksjonsår, gass kjørelengde og overføring. De fleste japanske eksportører liste registreringen år, i motsetning til produksjonsår, så sjekk for dette ved hjelp av chassis nummer.
3

Sjekk med amerikanske import lover å sørge for at bilen du ' d liker å kjøpe brytes ikke disse reglene og at du har de riktige papirene. Restriksjonene vanligvis har å gjøre med klimagasser og året av kjøretøyet. Papirene er et konnossement som er utstedt av speditør, samt en original avregistrering sertifikat på japansk, sin oversettelse til engelsk og en faktura.
4

Pay for kjøretøyet. Oftest 100 prosent av betalingen skyldes opp foran av japanske eksportører. Den vanligste måten å betale når du kjøper en bil online fra Japan er CIF, som inkluderer bilen kostnader, forsikring og fraktkostnader.
5

Når betalingen er godkjent, kan det ta to til tre uker før bilen blir levert, eller opp til seks uker. Når bilen har blitt sendt, er en pakke med bilens dokumentasjon ekspress-post. Shipping kan ta tre til fire uker.
6

Plukk opp bilen ved å sjekke med din nærmeste speditør, viser bilen papirene som ble sendt til deg, og legge til rette for lossing av bilen, som vil kreve en liten avgift. Custom relaterte papirer kan også være nødvendig, som skipsagent vil håndtere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78254.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet