Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

AutoNation Connection Fordeler

Navnet AutoNation refererer til den største offentlige automotive salg forhandler gruppe i USA. I 2007 lanserte AutoNation en ny salgsmodell, AutoNation Direct, som avtaler i salget av biler til kunder. Ved å bruke AutoNation Direct, kan kundene kjøpe biler uten å måtte fysisk besøke en forhandler. Koble til online AutoNation Direkte salg nettverket tilbyr forbrukerne en rekke forskjellige fordeler. Online

AutoNation bilforhandler gruppen, som i desember 2010, tilbød en online kjøpsopplevelse for kundene i tre stater: Florida, California og Colorado. Den elektroniske kjøpe tilkobling lar kunder i disse landene for å kjøpe en motorvogn gjennom noen av AutoNation fysiske salgsorganisasjon i 203 butikker lokalisert i 15 forskjellige stater. Forbrukeren kan kjøpe bilen enten online eller via telefon som beskrevet på LeaseTrader nettstedet.
Fordeler

Noen av fordelene ved å koble med et kjøretøy gjennom AutoNation direkte Systemet inkluderer at AutoNation direkte har etablert relasjoner med slike grupper som arbeidstakergrupper og kreditt fagforeninger som bidrar til å forbedre prosessen. Den AutoNation direkte modellen har en design laget for å støtte en problemfri opplevelse. Modellen inkluderer også pickup av noen trade-i kjøretøyet og levering av nyinnkjøpte kjøretøy, slik at kunden trenger ikke gå til forhandleren i det hele tatt selv for kjøretøy kjøpet også som beskrevet på LeaseTrader nettstedet. Andre fordeler til AutoNation systemet omfatter at selskapet gjør hver bil i AutoNation nettverk tilgjengelig for salg gjennom dette online-system, og at selgerne ikke fungerer på den tradisjonelle provisjon modellen, men på et team mål kompensasjon modell som oppfordrer til en bedre kunde erfaring.
Uavhengig sertifisering

Selv om AutoNation Direkte systemet begynte bare i 2007, så tidlig som i 2009 minst én gruppe som anerkjent fordelene til sitt medlemskap allerede gitt en sertifisering pris for AutoNation direkte system. Den WomenCertified Organisasjonen gir sin segl til en AutoNation Direct program tittelen "Car Kjøpe Hennes Way", som fokuserer på bedre møte bilen kjøpet behov for kvinnelige bilkjøpere. En forutsetning for denne sertifiseringen innebærer at 70 prosent av selskapets salgsteam fullføre et treningsprogram som tar kjønn kommunikasjon og spesialiserte kundeservice. Mens trening fokuserer på "hva kvinner vil ha" i sine innkjøp erfaring, alle kundene nytte fordi programmet også trener mot å sette en samlet excellence standard for tjenesten, som beskrevet på PRLog nettstedet. Innføringen av dedikerte personlige shoppere i programmet forbedrer også kjøpe erfaring, som på grunn av AutoNation kontroll over alle komponentene i kjøpet slik som inventar, pris og handel i verdi gir AutoNation direkte forbruker den ekstra fordelen at bare AutoNation kan gi både en attraktiv bil pris og en kunde-sensitive innkjøp opplevelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78253.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet