Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Slik tilpasser et Chevy Truck Online

Chevolet.com har innebygd online verktøy for å hjelpe deg tilpasse din nye lastebil og få den levert til en lokal forhandler. Du kan velge interiør og eksteriør alternativer for den nye lastebilen om du trenger et arbeid lastebil eller en utrustet for komfort og luksus. Du trenger
datamaskin med Internett-tilgang
Browser programvare
Vis flere instruksjoner
en

Gå til "Chevrolet.com"
2

Hold markøren over "Kjøretøy" på toppen av websiden og venstre-klikk "Trucks" i rullegardinmenyen. En side som viser alle lastebiler tilgjengelig fra Chevrolet åpnes.
3

Venstre klikk på bildet av lastebilen du vil tilpasse. En pop up vindu som viser spesifikasjonene til din valgte lastebil og grunnprisen.
4

Venstre klikk de fargede rutene for å forhåndsvise. Velg en farge.
5

Venstre klikk på "Build Your Own"-knappen. En ny side åpnes med trim pakke alternativer.
6

Venstre klikk på "Sammenlign disse Klipper Side-by-side"-knappen hvis du er kjent med forskjellene i trims. De spenner fra grunnleggende arbeid lastebil til en luksus lastebil utstyrt med massevis av kraft.
7

Venstre klikk på knappen ved siden av "to Wheel Drive" eller "4 Whee Drive" i henhold til dine preferanser under trim pakken vil at du skal velge.
8

Venstre-klikk på "Select"-knappen for å tilpasse din lastebil. En pop up-vindu vises.
9

Venstre klikk på "Select"-knappen som best indikerer førerhuset og seng alternativet ditt ønske. En ny side åpner med en forhåndsvisning av din lastebil på toppen.
10

Venstre klikk, hold og dra forhåndsvisningen på toppen for en 360 graders visning av lastebilen.

11

Venstre klikk eventuelle avmerkingsbokser eller radio knapper for å legge til eller fjerne alternativer fra lastebilen din under "Legg til eller fjern flere alternativer." Som du klikke og fjerner merkingen alternativer, vil forhåndsvisningen endres tilsvarende. På høyre side av siden oppdaterer også den totale kostnaden for den tilpassede lastebil
12

Venstre klikk på "Neste: Summary". Knappen for å se en oversikt over alle dine valgte alternativer. En ny side kommer opp og viser sammendraget.
13

Venstre klikk på riktig knapp for å vise lokalt varelager, få en estimert verdi på trade-in, be om tilbud eller komme og beregne av den månedlige betalingen beløp .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78203.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet