Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan å be om en bil Sitat

Be om en bil sitat kan sette deg i førersetet når du forhandle en bil salg. Ved hjelp av en rekke nye og brukte biler prising ressurser tilgjengelig på Internett, kan du føle deg trygg når du kontakter en bilforhandler for å starte forhandlinger. Ber om en ny eller brukt bil sitat via internett kan du også forhandle på egne premisser og tidsplan, sparer tid og forebygge problemer hos forhandleren. Komme sitater er enkelt og kan også gjøres utenom normal arbeidstid. Du trenger
Computer
Internett-tilkobling
Liste over biler
Vis flere instruksjoner
en

Forskning faktura priser på biler av valget. Du kan bruke en ressurs som Cars Direkte nettstedet for å få faktura prising. Fakturaen Prisen tilsvarer omtrent en bilforhandler kostnad for en ny bil. Husk at fakturaen prisen inkluderer ikke holde tilbake, noe som er et beløp som strekker seg fra 2 til 3 prosent av basen MSRP som er betalt til en bilforhandler for å hjelpe oppveie normale kostnader ved å gjøre forretninger. Hold tilbake til slutt senker kostnadene under fakturaen. Hvis du kjøper en brukt bil, forskning markedsverdi prisinformasjon ved å bruke en tjeneste som Kelley Blue Book nettside. Forske forhandleren omtrentlig kostnad vil hjelpe deg å gjøre en utdannet tilbudet.
2

Bestem tilbudet. Tilbudet bør gjøres i forhold til fakturaen prisen på en ny bil eller handel i verdi på en brukt bil. Mens alle er ute etter best mulig avtale, sørg for at tilbudet er rettferdig. Satt et mål pris du er villig til å betale for en bil, si, for eksempel, er du villig til å gå $ 100 over fakturaen pris. Holde dette beløpet i bakhodet når du ber om pristilbud.
3

Velg forhandlere for å kontakte. Lag en liste over forhandlere i ditt område som selger den type kjøretøy du leter etter. De fleste dealership nettsteder inkludere en Quick Sitat skjema som lar deg spesifisere bilen du søker. Vær konkret om bilen du leter etter, slik at prisen sitatet er korrekt. Hvis du kjenner alternativene og veiledende pris på din foretrukne kjøretøy, sette denne informasjonen i form.
4

anmeldelse anførselstegn. Som pristilbud ankommer, se om noen er på eller under målprisen. I så fall kan du fortsette med transaksjonen hos forhandleren med lavest pris. Hvis ingen sitatet er lav nok, kan du forhandle. Takk til beløpene som forhandler holde tilbake, kan du være i stand til å få en salgspris lavere enn fakturaen.
5

Forhandle med forhandlere. Ved dette punktet, har forhandlere trolig kalt og sendt deg mange e-poster, så du bør ha sin kontaktinformasjon. Om nødvendig, kan du forhandle med en forhandler via telefon eller e-post før du får en pris som oppfyller dine mål.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78218.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet