Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Auto Transport Prosedyrer

Transport av biler kan være ganske vanskelig, spesielt når de er tatt fra forskjellige stater eller land. Det kan ta litt tid til å ha et kjøretøy fraktet til en bestemt destinasjon, men ved å følge visse retningslinjer og sende de nødvendige papirene, kan leveringen gå greit og ankommer i henhold til antatt reisetid. Forberedelse

Et kjøretøy planlagt for skipsfart skal være forberedt tilsvarende. Bilalarm bør være slått av, og bensintanken er fylt med ikke mer enn ¼ av sin tillatt innhold siden bilen carrier veies på hver stat linje, og overvekt problemer kan føre til visse forsinkelser og straffer. Løse deler og spesialitet elementer bør enten fjernes eller sikres for å unngå ekstra skade, mens radiatoren skal ha tilstrekkelige mengder frostvæske.
Betegnelser

Før en auto transport prosedyre , bør visse dokumenter behandles av kunden og rederiet. Blant disse kravene er Bill of Lading, som gir vilkårene rederiet bør følge før og etter transport av kjøretøyet. Det er viktig for kunden å lese Bill of Lading før du foretar et innskudd.
Inspeksjoner

Før et kjøretøy er lastet inn i transportøren, vil det gå gjennom en rekke inspeksjoner for å sikre at det tilfredsstiller vilkårene som kreves av Bill of Lading. Dokumentet vil bli signert av kunden og sjåføren etter inspeksjon prosessen. Når bilen er levert, vil det bli inspisert igjen av sjåføren og mottakeren av bilen for å se om det er noen endringer i kjøretøyet under transport sin. Påstander om skader eller endringer skal være innlevert innen to uker, og klager vil kun bli vurdert og gitt nødvendige tiltak når frakt betalingen er fullført.
Transport Tid

Det er ingen bestemt mengde tid for auto transport, takket være ulike statlige avgiftspolitikk og inspeksjoner samt etterlevelse av auto skipsfart sikkerhet lover satt av Department of Transportation. Ulike bilen transport selskapene tilbyr varierende tidsrammer for levering, og de som kan holde tritt med 80% til 95% av antatt transporttid er de som kan være virkelig stolte på.
Door -til-dør levering

Noen auto transport tjenester tilbyr dør-til-dør trekk, og dette i praksis betyr at varebil ville prøve å komme så nær bestemmelsesstedet så lenge det er lovlig adgang. Dette er fordi enkelte byer og stater har restriksjoner av store lastebiler og hindre dem fra å kjøre til boligområder. Dermed kan pickup poeng være på store parkeringsplasser på baksiden av etablissementer som dagligvarebutikker, skoler eller kjøpesentre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78217.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet