Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan kjøpe en liten bil i Europa

Små europeiske biler med Citroen, Skoda, Renault, Fiat, Audi og andre er populære modeller respektert for sin drivstoffeffektivitet, kjørbarhet og Tetris-lignende parallelle parkering evner. Når du bestemmer deg for å kjøpe en liten europeisk bil, å finne den rette til en rimelig pris tar bare litt på nettet og lokale forhandleren forskning. Du trenger
Førerkort
Car registrering
Vis flere instruksjoner
en

Gå til en lokal europeisk forhandler. Sjekk ut de nyeste kompakte bilmodeller fra den europeiske bilprodusenter Fiat, Audi, Skoda, Renault, Peugeut, ect. For en av de minste bilen på markedet, se DaimlerChrysler er "Smart Car"-modellen. Vurdere bilens dimensjoner, sikkerhetsfunksjoner og enten manuell eller automatisk girkasse. Avgjør om disse funksjonene passer dine behov og smak som en driver.
2

Søk biler på nettet. Et nettsted som BuyYourCar.co.uk arbeider med nye bilforhandlere og meglere som selger nye, kompakte europeiske bilmodeller rabatt på prisene fordi de er fokusert på volum (selge så mange biler som mulig). Andre nettsteder som britiske Car Auctions (britisk-bil-auctions.co.uk) eller selve forhandler på nettet som Skoda (lnew.skoda-auto.com) kan lede deg til en rimelig bil pris og forhandleravtaler steder.


3

Sjekk ut en auto auksjon. By på bilene når de passerer gjennom den elektroniske auksjonen hall. Når du er i Europa, og har funnet en kompakt bil du ønsker å kjøpe, sjekk ut modell på en online auto auksjonen. By mot andre potensielle kjøpere på den lille bilen du har vært eyeing. Prøv et nettsted som britiske Car Auctions (BCA) (britisk-bil-auctions.co.uk).
4

Abonner på varsler av biler du liker i live nettauksjoner over hele Storbritannia og Europa . Hvis noen nye avtaler pop i innboksen din, kan du by med en gang eller ringe forhandleren for å bekrefte den siste prisen (ezilon.com /shopping /biler /index.shtml).
5

sammenligne og kontrast priser. Kompilere en liste, med bilder og priser, av dine topp 5 eller 10 små bil valg. Dobbeltsjekke for lavere priser på selve bilen nettsteder som Renault, Voltzwagon, BMW, Fiat Motors, Skoda, Citroen og Audi.
6

vurdere leasing før du kjøper. Leasing innebærer å kjøpe en bil og selge den tilbake. Unngå ekstra skatt og forsikringskostnader: lease en bil hvor som helst i Europa for et par måneder, og enten selge det tilbake, eller kjøpe det, i alle deltakende sted i Europa. Europa med bil (ebctravel.com /web) er en pålitelig ressurs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78216.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet