Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

2009 GMC C5500 Spesifikasjoner

General Motors Corporation har en lang historie produksjon lastebiler. De første " lastebiler " ble faktisk motoriserte hestekjøretøy . Men , utvidet selskapet å begynne å produsere lys -plikt og heavy -duty lastebiler for urbane leveranser . GMC C5500 er en heavy- duty tillegg til sin linje . Bilen har en 330 hk motor og kan støtte flere tonn vekt på for-og bakaksel. Den er utstyrt for sleping og andre kommersielle og industrielle bruksområder. Motor, girkasse og bremser

C5500 er utstyrt med en 6,6 -liters Durham motor produsert av Isuzu . Motoren er turboladet og har 330 hestekrefter . Bilen kjører på en seks -trinns automatgir og har en fjæring system . Den er utstyrt med hydrauliske skivebremser foran og bak .
Slepekapasitet og dimensjoner

lastebilens bakenden ratio er 4,78 , måler sin akselavstand 176 inches , dets forakselen kapasitet er £ 8000 . og bakakselen kapasiteten er £ 13,500 . Bilens Drivstofftanken rommer opp til 40 liter . Front slep kroker og bak trailer ledningsnett bistå i sin tauing og etterfølgende kapasitet.
Andre spesifikasjoner

Lastebilen har en dobbel passasjersetet foran , interiør lampe, cruise control og servostyring . Den er utstyrt med et varmeapparat og air condition, 750 CCA to batterier , og en AM /FM- radio. I tillegg har C5500 en renere luft begrensning gauge, samt en overføring temperaturmåler .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78255.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet