Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan bygge din egen Mini Cooper

Du har sett dem suse rundt i byen, og du har utviklet et alvorlig tilfelle av bil begjær. Mini Cooper er en av de mer populære bilene rundt, og du vil ha en av dine egne. Med sitt utvalg av farger og mange forskjellige tak alternativer, virker det som om de er laget bare for hver eier. Hvis du går til rett sted, kan de være. Instruksjoner
en

Logg deg på Mini USA nettsiden og starte bilen byggeprosessen. Du vil først velge din kroppstype, mellom Cooper hardtop, det konvertible, Clubman eller John Cooper Works. John Cooper er premium versjonen av Mini Cooper, og Clubman er en større versjon av Mini.
2

Velg maling farger. Hver auto maling jobb har sitt eget sett av taket og bakspeilet farger å velge mellom, enten bilens farge eller noen ganger hvit som et alternativ. Det er omtrent et dusin farger å velge mellom, fra grunnleggende rød til British Racing Grønn.
3

Legg valget på convenience pakker. Det er et kaldt vær pakke med oppvarmede seter, speil og frontruten vaskemaskin jetfly, en praktisk pakke med smarte valg som Bluetooth og regn-sensing frontruten, en sport pakke;. En premium pakke, og to egendefinerte pakker med spesielle Cooper tilbehør

4

Velg auto ytelse spesifikasjoner. Dette trinnet er der du plukke dine suspensjon alternativer, overføring valg og spesielle hjul og frontlys alternativer.
5

Velg ditt interiør alternativer akkurat som resten av Mini. Det finnes alternativer for trekket, trim, instrumenter, lyd, cruise control, styring, klimaanlegg og soltak. Du er neste gis opsjon for John Cooper Works oppgradering som en egen pakke.
6

Legg Mini Cooper ekte bilkjøring tilbehør for den ekstra britiske smak. Det er rutete speil deksler, krom eksosrør, sykkel stativer, rutete dashbord trim, nedkjølt poser for kalde drikker, bil dekker og lisens plate rammer. Når Mini Cooper har blitt ferdig på en tilfredsstillende måte, har du muligheten til å sende dette til en forhandler, sender det til en venn (eller deg selv) eller lagre den. Den automatiske alternativer, prisliste og fotografere vil alle være i en praktisk fil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78191.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet