Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan endre et kjøretøy tittel Online

Solgt eller kjøpt en bil nylig? Arvet eller mottatt en bil som en gave? Ønsker å legge til en annen person til tittelen? I så fall må du endre bilens tittel med den lokale Department of Motor Vehicles. De fleste stater tillater deg å endre din bil tittel på nettet, slik at du ikke trenger å kaste bort timer stående i kø for å gjøre en enkel ting. Du må sjekke om din tilstand tillater det, men hvis den gjør det, vil dette spare deg timer med tid og krefter. Instruksjoner
en

Gå til din lokale Department of Motor Vehicles 'nettsted. Finn link hvor det står at du kan endre din bil tittel.
2

Fyll ut skjemaet. Det beste er å gi flere detaljer slik at søknaden ikke blir returnert tilbake til forvirring på Department of Motor Vehicles 'del. Hvis du har spørsmål om hvordan du skal svare på et spørsmål, kan du ringe avdelingen før du sender inn din søknad. Pass på å dobbeltsjekke din søknad før du sender den.
3

Skann alle nødvendige dokumenter, for eksempel sertifikat av tittelen og eventuelle nødvendige underskrifter.
4

Fest de nødvendige dokumentene til søknaden som sertifikat av tittelen, og underskriftene til selger (hvis det er en) og kjøper (hvis den finnes) og eventuelle panthavere (hvis det er noen).
5 < p> Skriv inn din kreditt bil informasjon til å betale overføring av eiendomsretten gebyr. Sørg for å skrive ut kvittering og bekreftelse for dine poster. Vent på en e-post med et vedlagt dokument eller en papirkopi dokument i posten for å bekrefte endringen av tittelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78170.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet