Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Slik tilpasser din egen fremtid Ford F150

Hvis du tenker på å kjøpe en ny Ford F-150 i fremtiden, kan du designe din egen tilpassede kjøretøy på Fords hjemmeside. Bruke Ford nettside, kan du velge og vrake mellom mange ulike alternativer, inkludert modell, cab stil, farge, motortype, girkasse og drivverk. Når du har fullført tilpasse F-150, kan du sende spesifikasjonene til en lokal forhandler å bestille din egendefinerte F-150, eller du kan lagre resultater for et fremtidig kjøp. Instruksjoner
en

Besøk Ford F-150 Bygg pris siden i din nettleser (se Referanse-delen).
2

Klikk "Build Your Own", deretter inn inn postnummer og klikk "Fortsett".
3

Velg din modell fra listen på venstre side, som også viser grunnprisen av hver modell. Å sammenligne modeller, klikk på "Sammenlign modeller" ved siden av ordene "Velg modell". Klikk på "Fortsett til pakker" for å fortsette med tilpasning.
4

hake ved siden av hver pakke som du ønsker å legge til kjøretøyet. For informasjon om en bestemt pakke, klikk på "Detaljer", som ligger ved siden av pakkeprisen. Klikk "Fortsett å Utvendig" for å fortsette.
5

Velg fargen på F-150, og deretter plassere haker ved siden av eventuelle utvendige alternativer som du ønsker å legge til. Igjen, vil klikke "Detaljer" vise informasjon om hvert valg. Klikk "Fortsett å Interiør" for å fortsette.
6

Velg interiør alternativer ved å merke av ved siden av dine valg, og klikk "Fortsett å Accessories" for å fortsette.
7

Velg eventuelle ekstra tilbehør som du ønsker å legge til før du mottar et sammendrag av den tilpassede F-150. Klikk "Fortsett å Summary" for å vise en liste over alle de funksjoner som er valgt.
8

Klikk på "Skriv ut" hvis du ønsker å skrive ut dine spesifikasjoner for senere gjennomgang, eller å bringe dem til en forhandler . Alternativt klikke på "Get Internet Price" vil sende spesifikasjonene til din lokale forhandler slik at de kan kontakte deg om F-150.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78247.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet