Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan finne den beste bilen avtaler online

De beste bil avtaler er online, og hvis du vet hva du leter etter, er jobben enkel. Kjøpe en bil pleide å være en krevende prosess som vil ta flere timer. Det var stressende, tidkrevende, og en prosess som vanligvis endte dårlig for kjøperen, avhengig av hvor lenge de prøvde å "lukke." Nå, med disse trinnene, er det enkelt å få de beste bil avtaler. Du trenger
tilgang
Vis flere instruksjoner
en

Bestem nøyaktig hva slags bil du vil kjøpe. Du må vite merke, modell, funksjoner, spesifikasjoner, farger, alle mulige ting du ønsker. For å få de beste bil avtaler, må du vite hva du vil! Det er mulig å lete etter mer enn en bil, men det vil gjøre situasjonen mye mer forvirrende. Du trenger et mål, slik at du kan begrense dine potensielle kunder og få den ultimate avtale.
2

Finn ut hva denne spesifikke bilen koster forhandleren (MSRP) for å be om den beste bilen prisene du kan . Hvis du ikke vet hva de bilforretninger betaler, kan du ikke vet hva en god avtale er. Bruk nettsider som edmunds.com å finne denne informasjonen. Det er lett tilgjengelig og nødvendig.
3

Gjør forhandlere komme til deg! Når du vet den spesifikke bilen du ønsker, og bunnlinjen kostnaden forretningene betale, vet du hva slags bil avtale du kan søke ut. Mange nettsteder lar deg legge inn hva du leter etter, så får sitater via e-post fra lokale bilforretninger. Dette eliminerer helt stresset fordi hvis du får et tilbud du ikke liker, kan du bare gå videre til neste e-post og den beste bilen deal! Du vil bli positivt overrasket over hvor konkurransedyktig det blir.
4

Vent et par dager til å svare på dine sitater. Hvis de ser deg som for ivrig, kan du ikke ha noen plass til å forhandle. La dem tror du har tid og tålmodighet for å finne den beste bilen avtale. I tillegg vil du gi rikelig med forhandlere tid til å lage et tilbud. Du vet aldri hvor den laveste bilen sitatet kommer fra.
5

For de beste bil avtaler, pit forhandlere mot hverandre. For eksempel, hvis Bilforhandlere En kommer inn med en pris svært nær Bilforhandlere B, fortelle dem begge du er interessert, og starte forhandlingsprosessen. Se om A eller B vil kaste i noe ekstra - nye matter, en alarm, ekstrautstyr du er interessert i. Hva har du å tape? Mesteparten av tiden vil du vinne og få en enda bedre bil avtale enn du forventet.
6 p Hvis bare én forhandler kommer inn med en pris du liker, kan du likevel be om en ekstra. De fleste vil være villig til å ta imot deg for salg. Du lurer kanskje på hvorfor noen bilforhandler ville være villig til å kutte sine priser så dramatisk. Vel, kommer det ned til volum. Forhandlere ofte får bonuser for å flytte de fleste enheter i en enkelt måned, i et år, osv. Så selv om de gjør en liten fortjeneste på deg, de bevare sin status som en stor forhandler. Du vil vanligvis finne ut ganske raskt som forhandler faller i denne kategorien fordi de er villige til å "spille" og gi deg den beste bil avtaler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78180.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet