Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan lage en bil betaling til GMAC Online

Å gjøre bilen betalinger online med GMAC er én måte å gjøre livet enklere og spare penger. Sender betaling når det er grunn kan hjelpe deg å beholde pengene på bankkontoen din litt lenger og spare deg bekostning av å ha en sjekk levert over natten, eller betale en sen gebyr. Du trenger
GMAC kontonummer
En gyldig, sikker e-postadresse
Vis flere instruksjoner
en

Visit GMAC Financial Services på www.gmacfs.com og opprette en brukerkonto ved å klikke på "Registrer nå". Du vil ikke være i stand til å gjøre GMAC bil betalinger på nettet uten en konto.
2

Skriv inn kontoinformasjonen i de aktuelle feltene og bekrefte e-postadressen som instruert.

3

Logg inn og klikk på "Account Summary", og kontoene vises. Alle dine GMAC kontoer kan nås gjennom dette grensesnittet, inkludert boliglån og forsikring.
4

Klikk på "Make engangsbetaling" fra Kontosammendrag skjermen. Avgjør om du vil betale hele beløpet. Du kan velge å betale mer eller mindre enn beløpet. Skriv inn en betalingsdato og fortsette.
5

Velg å bruke et kredittkort eller elektronisk sjekk og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre hver transaksjon. Din online GMAC bil betaling vil ikke være komplett før du har bekreftet at du har lest brukeravtalen og bestå bekreftelse på skjermen, som viser deg hvor mye du betaler og hvilken konto du bruker.
6

Sjekk e-posten etter at du har bekreftet forespørselen, fordi det ikke vil være endelig før du har bekreftet betalingen via e-post. Den samme informasjonen du så på bekreftelse vil bli sendt til deg som en ekstra sikkerhetsfunksjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78168.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet