Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan bygge og pris en Toyota Tundra lastebil

Med Internett fortsetter å gjøre forbrukernes liv enklere, dagene av å gå til en bilforretning, Pruting over prisen og alternativene, og bosatte seg for hva de har på tomten er langt borte. Ifølge en 2006 JD Power and Associates studien, 67,5% av nye bilkjøpere bruker Internett i sin beslutningsprosess. Internett har gjort kjøpere mer informert om en av de største kjøpene de vil gjøre i tillegg til sine hjem. I tillegg kan en ny eller brukt bil kjøperen får finansiering og forsikring sitater uten å forlate komforten av deres hjem. Generelt har bilprodusenter og selgere lenge forstått at de må gi en rask og enkel måte å kjøpe et kjøretøy. Nærmere bestemt har Toyota gjort denne prosessen smertefritt med sine "Build Your Own" på Toyota.com. Instruksjoner
en

Logg deg på Toyota nettside. Området er grafikk tung, så hvis du har en eldre datamaskin må du være tålmodig. Det er to måter å starte å bygge bilen din: du kan klikke på "Bygg din egen" alternativet øverst til høyre hvis du allerede vet den bilen du ønsker, eller du kan klikke på "Kjøretøy og # x201D; knappen øverst til venstre på skjermen for å se hva andre biler kan passe dine behov. I dette tilfellet, er Toyota Tundra hva vi ønsker å bygge og pris. Ved å klikke på "Build Your Own"-knappen vil be om ditt postnummer, så skriv det, og du vil flytte på en skjerm med Toyotas fullstendig utvalg av kjøretøy. På bilen siden, finner Tundra bilde (det bør være på nederste rad) som viser start MSRP (produsentens veiledende pris) og MPG (miles per gallon) rating. Klikk på bildet og du går videre til Tundra siden. Du vil komme til en "Build Your Own" skjerm med en Adobe Flash bildet til høyre og dine bygge alternativer til venstre. Når bildet er lastet inn, vil du være i stand til å "spinne" på brannbilen (klikk og dra) slik at du kan se hvordan det ser ut fra alle vinkler. Under bildet, kan du velge "Vis Interiør" eller "Vis Belteunderstell" alternativer for å få en god titt på hvordan lastebilen blir "lurt ut."

2

På venstre side av skjermen, har du muligheten til å velge hva "Trim" alternativene du ønsker. For eksempel kan du velge mellom en vanlig drosje, Double Cab eller CrewMax cab konfigurasjoner. Du kan også velge drivverk, seng lengde, motor og klasse (vanlig Tundra, SR5 eller Limited). Legg merke til at noen alternativer er ikke tilgjengelig med noen valg. En advarsel vil komme opp når dette er tilfelle, og du må kanskje gå tilbake og de-velge et av alternativene.
3

Når du er ferdig med "Trim & # x201D; ". Options" alternativer (og sett Tundra foto endring til ønsket konfigurasjon), klikk på "Next" for å gå til "Innstillinger"-kategorien viser alternativ pakker A til F og sine kostnader. På høyre side av skjermen over bildet vil være den fulle beskrivelser av disse alternativene, slik at du kan forstå hva du får.
4

Den neste kategorien er "Colors". ; Her kan du velge din eksteriør og interiør farger for din Tundra. Igjen, merk at noen farger vil påvirke andre alternativer.
5

Etter valg av farger, vil du gå til "Tilbehør"-kategorien. Denne delen kan ta en stund å gå gjennom, men å kjøpe en bil kan være hyggelig, spesielt hvis du bygge en til dine unike spesifikasjoner. Listen over ekstrautstyr er omfattende, så de vil ikke bli oppført her. Men det er nok å si at Tundra kan være meget godt utstyrt. Akkurat som "Alternativer"-kategorien, når du klikker på et tilbehør, vil et bilde og beskrivelse dukke opp på høyre side av skjermen. Varsel øverst til høyre delen av bildet er et ikon: "Vil du ha mer info? Chat med en Tundra spesialist. "Hvis du har spørsmål om spesifikke konfigurasjoner eller alternativer, kan det være lurt å ha selskapet svare dem direkte.
6

Når du har klikket" Neste , "du vil gå videre til« Final Summary "skjerm. Her vil du se alle alternativene du har valgt, og det ferdige Tundra. Du har muligheten til å redigere noen av dine tidligere valg, vise detaljer om din lastebil eller starte helt på nytt. Dessuten er målet avgift og MSRP oppført, samt muligheter for en tilpasset eBrochure, garantien en betaling estimator, og en lenke for å søke om kreditt. Til slutt, husker du da du kom inn postnummeret ditt? Det var nødvendig fordi du kan nå be om et pristilbud fra en lokal Toyota forhandler. Hvis de har Tundra en som er bygget etter dine spesifikasjoner, kan du gå ned og ta en titt. Hvis ikke, kan de finne en for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78161.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet