Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hva er biltransport?

Bil transportører er lastebil, jernbane og utenlandske tjenester som frakter biler rundt i USA og utover. De sender biler fra fabrikken til forhandlere, mellom forhandlere, fra individuelle selgere til kjøpere og for folk som er flyttet. Det er veldig vanlig for biler som skal sendes med jernbane og så videre transportert til et bestemt reisemål med lastebil. Funksjon

forhandlere kan ikke ha folk som frakter biler ved å kjøre dem, fordi det setter kjørelengde på dem. Forhandlere bestille spesifikke biler og andre kjøretøy fra en rekke forskjellige fabrikker, og disse kjøretøyene må sendes omgående og ankommer skadefri. I tillegg, når lokale forhandlere gjorde det mulig for kundene å bestille nye biler fra andre deler av landet, ble auto transport enda mer lønnsomt.
Egenskaper

Brukte biler transporteres i tillegg. Internett-salget har forårsaket en enorm boom i bil transportering, som individer trenger en måte å få bilene som de kjøper på linje sendes til dem. Forhandlere også sende bruktbiler til auksjoner over hele landet.
Historie

Autolog Auto Transport var det første selskapet til å fokusere på frakt kjøretøyer for private eiere. I 1976 begynte selskapet å flytte bilene for innbyggere i nordøst som gikk til Florida for vinteren. Selskapet var i stand til å konsolidere lastebillass og gi en pålitelig og rimelig alternativ til andre alternativer tilgjengelig på den tiden, for eksempel å kjøpe plass på en jernbanevogn eller betale en person til å kjøre bilen. Ideen vist seg svært lønnsomt fordi de snart var mottar forespørsler fra hele landet, ikke bare fra enkeltpersoner, men fra bedrifter og bilutleiefirmaer. I 2008 var Autolog Auto Transport utvidet til mer enn 100 terminaler rundt om i USA.
Hensyn

Individuelle kjøpere rådes til å velge selskaper med kunde-vennlig politikk, som for eksempel full refusjon på innskudd, dersom transaksjonen er kansellert eller annen grunn før henting. Selskaper bør også være i stand til å gi den eksakte datoen for pick-up, fordi ellers noen tvil er støpt på tjenestens pålitelighet. I tillegg, faste kunder anbefaler arbeider med selskaper som ikke krever betaling før de plukker opp bilen.
Warning

Fordi biltransport varierer i omdømme, potensielle kunder bør etterforske anmeldelser av de tjenester før du velger en. Flere nettsteder har av biltransport. Minst ett selskap er blitt dømt for bedrageri og dømt til å betale nesten $ 100.000 til kunder for refusjon. Flere har mottatt en rekke lav-star rating med ulike plager. Se Resources nedenfor for en kobling til bil transporter vurderinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78162.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet